Sök
Epson Stylus Photo PX710W

Epson Stylus Photo PX710W

Imponerande prestanda och mångsidighet

2010-01-27

Epson Stylus Photo PX710W får beröm för sin snygga och smidiga design men också för att den levererar fotoutskrifter av allra högsta kvalitet. Plus också för enkelheten och anslutningarna.
Testkälla Betyg Kommentar
Lyd og bilde 5/6 ”Slepen diamant”
Pc pro 5/6 ”Top-quality photos at fast speeds, along with good design and low running costs”
Cnet 9/10 ”Colourful performance”

Vad tycker testarna?

Testarna är överens om att Epson Stylus Photo PX710W är mycket mångsidig och delar överlag ut höga betyg till den. Designmässigt får den beröm för att vara både snygg och smidig även om en del kritik riktas mot att scannerlocket inte kan öppnas så mycket som önskas. Utskrifterna håller hög kvalitet och dessutom får produkten beröm för att den är lätt att använda och har gott om anslutningsmöjligheter.

Lyd og bilde

”Slepen diamant”

Land RoverNorska Lyd og bilde har gjort ett jämförande test på ett antal skrivare där Epson Stylus Photo PX710W blir bäst i test. Till bästa köp utses dock Canon Pixma MP550 tack vare att den är mer prisvärd. Även Canon Pixma MP640 hamnar högt upp på samma betyg som PX710W. Maskinen är lätt att använda och har en smidig design även om scannerlocket får kritik för att det inte kan öppnas så mycket som är önskvärt. Skärmen är dock ett stort plus då den förenklar förhandsgranskning och redigering. Anslutningsmöjligheterna är bra och sist men inte minst är utskriftskvaliteten överlag väldigt bra.

Källa: www.lydogbilde.no (NO)

Pc pro

”Top-quality photos at fast speeds, along with good design and low running costs”

Enligt Pc pro skriver Epson Stylus Photo PX710W ut foton med väldigt hög kvalitet och det dessutom på ganska kort tid. Dokumentutskrifter går förvisso betydligt fortare men håller också sämre kvalitet. Scanner- och kopieringsresultaten blir lite grådaskiga och håller inte toppkvalitet. Menysystemet är mycket lättnavigerat även om testaren tycker att det är alltför många knappar. Det finns gott om anslutningsmöjligheter och plus också för bra utskriftsekonomi.

Källa: www.pcpro.co.uk (GB)

Cnet

”Colourful performance”

Land Rover

Brittiska Cnet är av åsikten att Epson Stylus Photo PX710W är en mycket stilig skrivare som med sin låga profil lätt kan få plats i olika miljöer även om detta innebär att locket inte kan öppnas så mycket som är önskvärt. Fotoutskrifterna bedöms vara av mycket hög kvalitet med fina färger och djup svärta, samma sak gäller textutskrifter som sägs vara mycket imponerande. Dessutom tycker testaren att maskinen har gott om anslutningsmöjligheter och en mängd fina funktioner. På det stora hela så menar Cnet att den här skrivaren är en klar vinnare.

Källa: www.cnet.co.uk (GB)

Cirkapris: 2300 kronor

Produktfakta: Typ: Allt-i-ett maskin med bläckstråleteknik och funktionerna skrivare, scanner och kopiator
Upplösning: 5760×1440 dpi vid utskrifter, 4800x2400 dpi optisk upplösning vid scanning.
Pappersstorlek: Maximalt A4
Display: Färg-lcd på 6,3 cm
Anslutningar: Usb, kortläsare, wifi, ethernet och pictbridge.
Energiförbrukning: Cirka 25 watt
Övrigt: Sex bläckpatroner, utskriftshastighet upp till 40 sidor per minut
Mått: 446(b)x385(d)x150(h) mm
Vikt: 9 kg