Sök
Dell Laser Printer 1720

Dell Laser Printer 1720

Bra prestanda, attraktivt pris

2007-11-28

En svartvit laserskrivare som har låga utskriftskostnader, bra hastighet och utskriftskvalitet. Detta under förutsättning att du främst vill skriva ut text, bilder och grafik blir inte lika bra.
Testkälla Betyg Kommentar
Bios 7,5/10 "Solid choice”
Personal computer world (GB) 4/5 "Ideal for small offices"
Trustedreviews 8/10 "A good printer for the home office"

Vad tycker testarna?

Testarna är överens om att Dell 1720 passar för hemmakontoret eller det mindre företaget. Kvaliteten är klart godkänd vid textutskrifter men när man kommer in på grafik och bilder blir det inte lika bra. Hastigheten är också helt okej även om en testare tycker att det går lite långsamt. Bra prestanda och gott om funktioner till ett attraktivt pris.

Bios

"Solid choice”

Bios tycker att Dell Laser Printer 1720 passar mindre kontor. Det går smidigt att installera och att använda skrivaren. Prestandan är riktigt bra, är man ute efter en arbetshäst så behöver man inte leta längre tycker testaren. Hastigheten är också bra och så länge det handlar om text är kvaliteten också bra. Det blir däremot inte lika bra när det handlar om grafik och bilder.

Källa: www.biosmagazine.com (US)

Personal computer world (GB)

"Ideal for small offices"

Personal computer world uppskattar att det finns funktioner hos Dell Laser Printer 1720dn som normalt endast finns i högre prisklasser. Skrivaren är kompakt och anses perfekt för hemmakontoret eller ett mindre företag. Hastigheten är riktigt bra. Även textutskrifter är helt okej. Detta är dock inget alternativ om man tänkt skriva ut bilder, kvaliteten håller inte måttet och bland annat ränder noteras.

Källa: www.pcw.co.uk (GB)

Trustedreviews

"A good printer for the home office"

Trustedreviews tycker att Dell Laser Printer 1720dn är smidig, men är något besviken på att det går lite långsamt med överföringen av data. Utskrifterna når således inte upp till angivna värden. Texten blir skarp och tydlig och bilder blir också helt okej för att vara från en laserskrivare. Största fördelarna med skrivaren är ett lågt inköpspris och låga driftskostnader.

Källa: www.trustedreviews.com (GB)

Cirkapris: 2200 kronor

Produktfakta: Dell Laser Printer 1720 är en svartvit laserskrivare som kan fås med nätverkskapacitet och möjlighet till dubbelsidig utskrift (heter då 1720dn). Den hanterar pappersformat upp till A4 och har maximal utskriftshastighet på 28 sidor per minut. Upplösningen är 600x600 dpi. Den har också usb och är kompatibel med både Windows och Mac. Måtten är 396(b)x345(d)x254(h) mm och vikten 11 kg.

Tillverkare: Dell