Sök
World of Warcraft: Wrath of the Lich King

World of Warcraft: Wrath of the Lich King

Mästerligt expansionspaket

2008-12-18

World of Warcraft: Wrath of the Lich King är ett mästerligt expansionspaket som erbjuder förnyelse och spännande utmaningar.
Testkälla Betyg Kommentar
Super Play 10/10 "Det mest helgjutna äventyrspaket som någonsin producerats i MMO-genren"
Gameplayer 9/10 "Det här är definitionen av kvalitativ speldesign"
IT Avisen 5/6 "Wrath of the Lich King lever opp til forventningene"
Ign 9/10 "An expansion packed with entertaining content that's worth your dollar"
Gamespy 4,5/5 "Expansion continent is masterfully wrought, vivid and varied"

Vad tycker testarna?

Testarna är överens om att World of Warcraft: Wrath of the Lich King är ett mycket bra expansionspaket som inte bara erbjuder förbättringar av ett redan bra spel utan som också levererar en mängd nyheter som gör att det blir ett ännu bättre spel. De nya fordonen och riddjuren nämns som positivt av flera testare och dessutom uppskattas möjligheten att spela som så kallade "Death Knights" som ett välkommet inslag. Soundtracket och Pvp-striderna plussas också i recensionerna. Slutsatsen är att detta är ett måste för dem som gillar World of Warcraft.

Super Play

"Det mest helgjutna äventyrspaket som någonsin producerats i MMO-genren"

Wow wotlk 1Svenska speltidningen Super Play tycker att det är imponerande att Blizzard bryr sig så mycket om att göra bra expansioner. För även om det på ytan ser ut som vanligt så menar testaren att det finns en hel del förbättringar och att i stort sett allt fått sig en liten putsning. Testaren anser att den nya fordonstekniken ger en annorlunda och roligare spelupplevelse och att möjligheten att spela som en så kallad "Death Knight" är ett välkommet inslag. Super Play tycker att det är en bragd att Blizzard lyckas föra in så mycket nya bra saker samtidigt som de polerat upp grundspelet och gjort det bästa spelet i genren ännu bättre.

Källa: Super Play (SE) nr 154 december 2008

Gameplayer

"Det här är definitionen av kvalitativ speldesign"

Wow wotlk 2Svenska Gameplayer tycker att Blizzard som vanligt tänkt till när det gäller designen vilket har lett till ett fint återgivet nordligt landskap. Att expansionspacket dessutom innehåller fler uppdrag och mysterier än tidigare ses också som ett plus. Ros delas ut till att de förbättrat Pvp-sidan i spelet som testaren nu finner riktigt roligt. Gameplayer är imponerade över hur mycket kvalitet och stor kvantitet som finns i det här paketet och menar att till och med musiken är kraftigt förbättrad. Kanske årets spelsoundtrack. Slutligen sägs att det finns en del brister från tidigare och att spelet därför inte kan få maxbetyg.

Källa: www.gameplayer.se (SE)

IT Avisen

"Wrath of the Lich King lever opp til forventningene"

Wow wotlk 3Norska IT Avisen är glada över att ha fått både förbättringar och nyheter i detta expansionspack. Testaren är väldigt förtjust i det som kallas "phasing" och som gör uppdragen mycket mer givande. Dessutom uppskattas att titeln känns solitt och genomarbetat. Ett annat tillägg som testaren gillar är de nya riddjuren och fordonen som kan användas. Ett extra plus delas ut till att spelet nu kan tilltala både nybörjare och hardcorefansen, eftersom du kan välja svårighetsgrad. Ett självklart köp menar IT Avisen.

Källa: www.itavisen.no (NO)

Ign

"An expansion packed with entertaining content that's worth your dollar"

Amerikanska Ign tycker att det finns en mängd varierande uppdrag som faktiskt spelar en större roll, vilket upplevs som positivt. Vidare anser Ign att världen ser väldigt naturlig och fin ut och att just denna kombination av förbättringar och förnyelse är just det som gör expansionspaketet till något som du verkligen vill återvända till.

Källa: www.ign.com (US)

Gamespy

"Expansion continent is masterfully wrought, vivid and varied"

Wow wotlk 4Amerikanska Gamespy anser att även om du vet vad som väntar när du kliver in i detta spel så kommer du bli överraskad över hur väl alla landskap hänger samman och hur verkligt allt känns. Testaren tycker också att uppdragen har förbättrats avsevärt och att det nu är mer varierande utmaningar. Expansionspaketet till World of Warcraft handlar om att förbättra små saker. Något som de verkligen har lyckats med och som gör att spelarna kommer att vara sysselsatta under en lång, lång tid framöver.

Källa: www.gamespy.com (US)

Cirkapris: 500 kronor

Produktfakta: Titel: World of Warcraft: Wrath of the Lich KingFinns till: PC och MACUtvecklare: Blizzard EntertainmentUtgivare: Activision BlizzardRekommenderat från: 12 årSystemkrav: För PC: Windows Vista (SP1) eller XP (SP3), Pentium IV 1.3GHz eller AMD Athlon XP 1500+, 512MB RAM (XP), 1GB RAM (Vista), 3D grafikkort med 64MB RAM, 12GB HD, DVD-Rom och 56K Modem.För Mac: MacOS X 10.4.11, G5 eller Intel Processor, 1GB RAM, 3D Grafikkort med 64MB RAM, 12GB HD, DVD-Rom och 56K Modem. Handling: World of Warcraft: Wrath of the Lich King är ett expansionspack till det mycket populära spelet, har över 11 miljoner spelare över hela världen. Expansionspacket innehåller en del nya inslag, mest efterlängtade är den nya spelarklassen "Death Knight" och en helt ny kontinent kallad Northrend.

Tillverkare: Blizzard