Sök
Plantronics Voyager Pro

Plantronics Voyager Pro

Magnifik ljudkvalitet men klumpig design

2009-09-30

Plantronics Voyager Pro är enligt testarna ett bekvämt headset och levererar en helt fantastisk ljudkvalitet. Designen är i klumpigaste laget.
Testkälla Betyg Kommentar
Wired 7/10 "May be the perfect Bluetooth headset for you"
Infosyncworld 82/100 "Great call quality"
Pc world 87/100 "Superb inbound and outbound call quality"
Cnet 4/5 "A comfortable headset with excellent sound quality"
Pc magazine 4/5 "You'll still be able to hear your calls loud and clear"

Vad tycker testarna?

Testarna är eniga om att Plantronics Voyager Pro är klumpigt men ger hög prestanda och är väldigt behagliga att använda. Testarna framhåller att ljudkvaliteten är riktigt bra och särskilt imponerande är brusreduceringsfunktionen som bidrar till att ljudet även blir bra i bullrande utomhusmiljöer. Plus får också de lättanvända kontrollknapparna, den goda batteritiden och den imponerande räckvidden.

Wired

"May be the perfect Bluetooth headset for you"

Plantronics Voyager Pro beskrivs som stort och klumpigt med en dumdristig design av amerikanska Wired. Men utöver detta får produkten mycket gott omdöme av testaren som menar att den har en god kapacitet, är lättanvänd och har en anständig batterikapacitet. Produkten bedöms som mycket bekväm att ha på sig och sitter också väldigt stabilt. Testaren anser att ljudkvaliteten är riktigt bra och headsetet fungerar alldeles utmärkt i olika utomhusmiljöer. Plus är också att kontrollknapparna är enkla att använda. Har man inget emot att se ut som en telefonoperatör från tidigt 50-tal så är Plantronics Voyager Pro ett givet köp, avslutar Wired.

Källa: http://www.wired.com (US)

Infosyncworld

"Great call quality"

Designen är inte den mest moderna men detta kompenseras av att headsetet är behagligt att använda, skriver Infosyncworld. Testaren prisar produkten för att den är lättanvänd och har en enkel design och ett logiskt gränssnitt som man snabbt får ett grepp om. Samtalskvaliteten beskrivs som mycket god och praktiskt är att man kan gå iväg en bit från telefonen och ändå hålla igång konversationen. Ljudet är rent och naturligt och brusborttagningsfunktionen fungerar utmärkt för vind, motorer och andra störande ljud. Testaren menar att Voyager Pro är bättre än de flesta andra trådlösa headsets som testats, men de kan dock inte konkurrera ut trådbundna hörlurar.

Källa: http://www.infosyncworld.com (US)

Pc world

"Superb inbound and outbound call quality"

Till skillnad från andra produkter som testats så krävs det två händer för att man ska få på sig Plantronics Voyager Pro, skriver Pc World. Produkten prisas dock för att den är mycket öronvänlig och det uppskattas att paketet innehåller tre earbuds som fungerar som inbyggda enheter och går att låsa in i öronsnäckan. Testaren finner röstkvaliteten som helt magnifik och menar att ljudet känns närgånget och klart. Det påpekas också att även mottagarna av telefonsamtalet är riktigt nöjda med ljudkvaliteten. Plus får hörlurarna för att de hanterar bakgrundsbrus och vind på ett mästerligt sätt. Testaren gillar också kontrollknapparna och menar att de är mycket lättanvända. Om du inte har något emot att spendera lite och pratar mycket i telefon utomhus så är Plantronics Voyager Pro ett mycket bra köp, avslutar Pc World.

Källa: http://www.pcworld.com (US)

Cnet

"A comfortable headset with excellent sound quality"

Trots sin klumpiga och fula design så är Voyager Pro mycket behagligt att använda, menar Cnet. Praktiskt är att mikrofonen smidigt kan justeras och att volymknappen enkelt kan nås eftersom den är placerad på toppen av hörlurarna. Testaren imponeras stort av hörlurarnas vindreducering och framhåller att ljudkvaliteten blir riktigt bra i alla miljöer. Samtalskvaliteten beskrivs också som riktigt bra. Beröm får hörlurarna även för sina praktiska samtalsfunktioner och för att de kan kopplas samman med två enheter samtidigt. Testaren framhåller att produkten har överlägset bäst ljudkvalitet bland alla headsets som testats.

Källa: http://reviews.cnet.com (US)

Pc magazine

"You'll still be able to hear your calls loud and clear"

Plantronics Voyager Pro vinner inga priser när det gäller designen då modellen är riktigt stor och batteriet sticker ut bakom örat, menar Pc magazine. Att ha på sig modellen under en längre period fungerar dock utmärkt eftersom hörlurarnas vikt distribueras ut över hela örat. Modellen anses också ha ett fullt anständigt omfång. Stor fördel är att det levereras ett kanonljud i bullrande miljöer då volymen anpassas efter bullret i omgivningen. Plus får också den långa batteritiden och modellen beräknas ha cirka fem dagars standby tid.

Källa: http://www.pcmag.com (US)

Cirkapris: 1400 kronor

Produktfakta:

Typ: Bluetooth hörlurar
Taltid: 6 timmar
Standby tid: 120 timmar
Laddningstid: 1,5 timmar (full laddning)
Vikt: 17 g
Övrigt: Brusreduceringsfunktion

Tillverkare: Plantronics