Sök
Philips 200WB7

Philips 200WB7

Bra ergonomi till alla

2007-05-08

En 20-tummare som presterar bra till ett rimligt pris enligt testarna. Har bra ergonomi och genomtänkt design.
Testkälla Betyg Kommentar
Bona fide reviews (US) - "Has impressed us"
PC Magazine (US) 4/5 "All the right features in place"
Pc world (US) 76/100 "Stands out"

Vad tycker testarna?

Testarna noterar den goda ergonomin hos Philips 200WB7 och den genomtänkta designen. När det kommer till bildkvaliteten är dock testarna inte överens. En testare tycker att kvaliteten är hög redan vid leverans medan de andra antingen inte håller med eller anser att det behövs lite justeringar för att få bästa bild. Skärmen är främst avsedd för kontoret, men en testare anser att den inte heller gör bort sig när det kommer till film eller spel. En testare anser dock att film inte blir speciellt bra. Överlag en bra allround-skärm till ett rimligt pris.

Bona fide reviews (US)

"Has impressed us"

Bona fide reviews gillar Philips 200WB7. De anser överlag att detta är en bra skärm som får jobbet gjort. Den är enkel att installera och har en mjuk design med optimal knapplacering. Bildkvaliteten är enligt testaren riktigt bra med starka färger och hög ljusstyrka, detta trots att betraktningsvinklarna är sämre än hos många av konkurrenterna. Några direkta finjusteringar behövs inte. Film och spel hanteras utmärkt och några eftersläpningar noteras inte, men skärmen är främst ändå avsedd för kontorsarbete först och främst.

Källa: www.bonafidereviews.com (US)

PC Magazine (US)

"All the right features in place"

Enligt Pc magazine presterar Philips 200WB7 bra till ett överkomligt pris. Den är hyfsad välutrustad och har en bra ergonomi. Designen är också uppskattad med bland annat knappar som är genomtänkt placerade. Färgåtergivningen och gråskalorna är dock inte i toppklass. Text blir däremot skarp och tydlig. Detta är ingen skärm för dem som främst skall kolla på film men den gör inte bort sig när det kommer till spel och grafik.

Källa: www.pcmag-mideast.com (US)

Pc world (US)

"Stands out"

Pc world berömmer ergonomin hos Philips 200WB7 som ger alla möjligheter att få in en ställning som passar. Bildkvaliteten vid leverans är också godkänd med bra färger. Grafik blir däremot inte speciellt bra. En fördel är att det är ganska enkelt att ändra inställningarna för bättre resultat. Tack vare en ergonomi som sticker ut i konkurrensen och bildkvalitet som efter lite finjusteringar är klart godkänd anser testaren att detta är en bra och prisvärd all-round skärm.

Källa: www.pcworld.com (US)

Cirkapris: 3000 kronor

Produktfakta: Philips 200WB7 är en lcd-skärm på 20 tum med upplösningen 1680x1050 pixlar. Kontrasten är 600:1, ljusstyrkan 300 cd/m² och responstiden 8 ms. Betraktningsvinklarna är 160 grader horisontellt och 145 grader vertikalt. Anslutningar är d-sub, dvi-d och usb. Måtten är 483(b)x402(h)x215(d) millimeter och vikten 8,6 kilo.

Tillverkare: Philips