Sök
Acer Aspire One 532H

Acer Aspire One 532H

Pris och uthållighet sticker ut

2010-03-30

Acer Aspire One 532H har bra batteritid men också ett konkurrenskraftigt pris och bekvämt tangentbord. I övrigt sticker inte prestandan ut mot övriga i klassen.
Testkälla Betyg Kommentar
Expert reviews 3/5 “Designed to be incredibly power efficient”
Pocket Lint 8/10 “An impressive battery life and nice keyboard”
Computer shopper 8/10 “Offers above-average performance at a price that puts most other netbooks to shame”
Laptop 4/5 “A stylish design and over 8 hours of battery life for a lower price than its competitors”
Pc magazine 3,5/5 “One of the most inexpensive netbooks in the business”

Vad tycker testarna?

Acer Aspire One 532H sticker främst ut med ett konkurrenskraftigt pris och bra batteritid. Även tangentbordet får en hel del beröm. Prestandan och anslutningsmöjligheterna är varken bättre eller sämre i jämförelse med övriga datorer i klassen. Snygg yta som dock lätt samlar upp fingeravtryck. Skärmen är skarp men med irriterade reflexer.

Expert reviews

“Designed to be incredibly power efficient”

Acer Aspire One 532H 1 Enligt Expert reviews ser Acer Aspire One 532H inte så spännande ut vid första anblick. Datorn är utformad för att vara extremt energieffektiv vilket också visar sig i att batteritiden mäts upp till drygt åtta timmar med det större batteriet. Skärmen är skarp och har bra kontrast och levande färger. Pekplattan fungerar riktigt bra, men tangentbordet är inte så bra som testaren förväntat sig. Prestationsmässigt är 532H inte mycket vassare än föregångaren så på det området låg testarens förväntningar högre.

Källa: www.expertreviews.co.uk (GB)

Pocket Lint

“An impressive battery life and nice keyboard”

Acer Aspire One 532H 2 Designen hos Acer Aspire One 532H är relativt konservativ, men kan fås med fräcka färgdetaljer. Datorn är hyfsat tystgående, men blir anmärkningsvärt varm på vänstersidan när du har begränsad ventilation inställd. Tangentbordet är bra utformat med tangenter där de förväntas vara. Displayen reflekterar solljuset lite för mycket, men är i övrigt skarp och bra. Grafiken är integrerad, vilket gör att det inte är någon dator för filmtittande. Sammanfattningsvis är det här en fullt kapabel dator, med bra batterikapacitet.

Källa: www.pocket-lint.com (GB)

Computer shopper

“Offers above-average performance at a price that puts most other netbooks to shame”

Computer shopper tycker att Acer Aspire One 532H främst utmärker sig genom sitt låga pris. Utan att se ut och uppföra sig som en budgetdator så kostar den som en. Storleken är perfekt, datorn är liten nog att rymmas i en stor handväska. Det glansiga höljet är snyggt men drar lätt till sig damm och fingeravtryck. Anslutningsmöjligheterna är vad som förväntas. Batteritiden är en av styrkorna även om den inte är lika lång som tillverkarens angivelse.

Källa: www.computershopper.com (US)

Laptop

“A stylish design and over 8 hours of battery life for a lower price than its competitors”

Acer Aspire One 532H 3 Prestandamässigt är Acer Aspire One 532H väldigt lik andra datorer i samma klass enligt Laptop. Det som främst skiljer 532H från andra är priset som är lägre än de närmaste konkurrenterna. Skärmen är skarp och klar, men ger lite för mycket reflektioner. De två stereohögtalarna producerar hyfsat ljud, och webbkameran presterar bra efter att testaren installerat anpassade inställningar.

Källa: www.laptopmag.com (US)

Pc magazine

“One of the most inexpensive netbooks in the business”

Enligt Pc magazine är designen hos Acer Aspire One 532H lik tidigare modeller från tillverkaren. Den är enligt testaren tunnare och lättare än andra datorer i samma klass. En nackdel är att skärmen har för låg upplösning men fördelar är ett bekvämt tangentbord i fullformat samt en bra batteritid. Anslutningsmöjligheterna skiljer sig förvisso inte mot konkurrenterna men 532H är ändå en av de mest prisvärda datorerna.

Källa: www.pcmag.com (US)

Cirkapris: 4500 kronor

Produktfakta: Processor: Intel Atom N450 med 1,66 gigahertz
Bildskärm: 10,1 tum, 1024x600 pixlar med led-bakbelysning
Arbetsminne (installerat/maximalt): 1/1 gigabyte
Hårddisk: 250 gigabyte
Grafik: Integrerad
Anslutningar: Kortläsare, 3x usb, ethernet, wifi
Övrigt: Webbkamera
Tillval: 3g
Mått: 258,5(w)x185(d)x25,2(h) mm
Vikt: 1,1 kg med 3-cellsbatteri
Priset avser: Ovanstående specifikation