Sök
Zcooly HT 2022

Resultat

Zcooly HT 2022

Under vårens stora test av Zcooly rekommenderade 8 av 10 barnfamiljer det pedagogiska spelet till en vän. Tack vare alla engagerade testpiloters feedback har Zcooly nu uppdaterat spelet som är framtaget för barn i åldrarna 5-12 år. Några av nyheterna är bland annat dagliga uppdrag, det nya belöningssystemet och den uppdaterade avatarkammaren. Nu har ett nytt gäng testpiloter provat spelet och du kan ta del av deras omdömen under taggarna #meningsfullskärmtid #zcooly #lärandespel #mattespel #görkunskapkul. 

  • Produkt Zcooly
  • Tillverkare Zcooly
  • Antal testpiloter 500
  • Antal som ansökt 567
  • Testperiod november 2022

Prenumerationspris

Lilla paketet - 119 kr/månad, 1 barn

Stora paketet - 189 kr/mån, upp till 3 barn

Testet genomförs av Smartson på uppdrag av Zcooly utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att utvärdera och dela upplevelser via Smartson. Efter 6 månader övergår tjänsten till ett månadsabonnemang. 

Hälsning från Zcooly

Hej -  vad roligt att du är intresserad av att testa Zcooly! Tillsammans med spelutvecklare förvandlar vi läroplanen till kul spelupplevelser genom att kombinera spelmekanik med pedagogik. Vi har precis släppt en ny stor uppdatering och det hade varit jättekul om du ville vara med och testa detta.  Först och främst har vi justerat starten för en ny spelare - nu designar du din karaktär helt från grunden. Belöningssystemet och klädaffären fungerar genom en guidande röst och tydlig vägledning, spelaren får varje dag nya utmaningar som sedan belönas. Ju mer du spelar, desto mer belöningar låser du upp som du kan använda i den nya klädaffären som är full med nya fräscha looks, kläder och accessoarer - bland annat dräkter, tema-kläder och nya frisyrer att styla din avatar med.

  • En 3D-värld av lärande med över 300 spelövningar
  • Nytt belöningssystem och mängder med nya häftiga kläder att använda till sin avatar
  • Fungerar överallt, på alla enheter och fritt från reklam och köp i appen