Sök
Yamaha Hörlurar

Resultat

Yamaha Hörlurar

Det har diggats musik under våren när utvalda testpiloter i Norden provat två olika modeller av Yamaha hörlurar, In Ear TW-E3B samt Over Ear YHE-700A. Läs mer om deras omdömen här nedan.

 • Yamaha Hörlurar Yamaha YH-E700A 92 % av 110 testpiloter rekommenderar Yamaha Hörlurar Yamaha YH-E700A
  Yamaha YH-E700A
 • Yamaha Hörlurar Yamaha TW-E3B 76 % av 129 testpiloter rekommenderar Yamaha Hörlurar Yamaha TW-E3B
  Yamaha TW-E3B
 • Produkt Yamaha Hörlurar
 • Tillverkare Yamaha
 • Antal testpiloter 129
 • Antal som ansökt 1 712
 • Testperiod juni 2022

Yamaha YH-E700A

 • Rekommenderat pris 3 490 SEK
 • Pris för testpiloter 1 745 SEK
 • Antal testpiloter 110

Yamaha TW-E3B

 • Rekommenderat pris 990 SEK
 • Pris för testpiloter 495 SEK
 • Antal testpiloter 129

Testet genomförs av Smartson på uppdrag av Yamaha där testpiloterna får köpa produkterna till reducerat pris. Uppdraget är att utvärdera och dela upplevelser via Smartson samt på externa sajter.

Så tycker testpiloterna om Yamaha YH-E700A

Merparten av testpiloterna ger tummen upp till dessa hörlurar och tycker att de är snygga, bekväma och har ett mycket bra ljud. ANC funktionen har använts flitigt av testpiloterna som tycker att brusreduceringen fungerar riktigt bra. Några nämner att de känns väldigt stora att ha på sig och de som väljer att inte rekommendera hörlurarna tycker att priset är för högt.

92 % rekommenderar (101 testpiloter)

avatar
Ett par riktigt bra hörlurar. Sköna att bära samt grymt ljud. Bra batteritid också då man slipper ladda stup i kvarten.
Amir Ghorbani
avatar
Fantastiska hörlurar! Grymt ljud och noise cancelling är out of this world för att vara trådlösa.
Kajsa Sima Falck
avatar
Otroligt bra ljud och en ANC som slår det mesta jag testat. Man tror inte att det är sant att musik kan låta så bra i ett par lurar.
Anders Wasén

8 % rekommenderar inte (9 testpiloter)

avatar
Ok ljud men väldigt tunga att ha på huvudet. Jobbigt att prata i telefon med dem då man inte hör sig själv och därmed skriker i samtalet. Testade dem i jobbet då jag använder headset när jag har samtal. Fick sätta headsetet snett över ena örat för att kunna genomföra ett samtal.
Britt Blomberg
avatar
Priset är för högt i förhållande till vad du får för pengen. Ljudet kunde vara mycket bättre, passformen likaså. Ok lur, men inte mer än så.
Catrin Ljundberg
avatar
Absolut bra ljud men det finns mycket att önska gällande passform och ANC. I den prisklass som dessa lurar finns i just nu anser jag att det finns flera andra lurar som är mer prisvärda.
Ragnar Åström

Så tycker testpiloterna om Yamaha TW-E3B

Många av testpiloterna tycker dessa hörlurar fungerar bra och har bra batteritid. Det är flera av dem som inte tycker att passformen är helt bra, då de kan ramla ur öronen när man är aktiv. För den prisklass hörlurarna befinner sig i tycker många att ljudet är bra och att de har en snygg design. De som väljer att inte rekommendera hörlurarna tycker att ljud och passform är de största bovarna.

76 % rekommenderar (98 testpiloter)

avatar
Jag tycker dom sitter bra i öronen och det är bra ljud. Snygg design.
Tobias Langheinrich
avatar
Bra ljud och bra funktionalitet men största problemet är att få dem att sitta kvar i öronen. Känslan att tappa dom är påtaglig!!
Gunnar Siverbo
avatar
Rekommenderar dessa starkt! Bra ljud, samtalskvailte och sitter skönt i öronen!
Stefan Rombing

24 % rekommenderar inte (31 testpiloter)

avatar
Helt enkelt pga att de inte har en app/programvara, som gör att man inte kan skräddarsy ljudet.
Christina Östman
avatar
För det priset finns det så mycket annat på marknaden, som har ännu bättre features och även ANC. Handsfreefunktionen är riktig usel och dom jag ringer hör nästan inte vad jag säger. Ingen Siri funktion heller. Inte imponerad. Mycket utrymme för förbättring.
Kurt Olsvik
avatar
Till det priset (ordinarie pris) finns det många andra produkter som har ett bättre ljud.
Niclas Johansson

Hälsning från Yamaha

Yamaha Hörlurar

Ta chansen att testa True Wireless lurarna In Ear TW-E3B eller Over Ear modellen YHE-700A från Yamaha. Vi vill att du ska komma närmare artisten och uppleva Yamahas unika True Sound. Yamaha har även skapat Listening Care för att undvika att du skadar hörseln. Om det är mycket ljud från omgivningen tvingas man ofta höja volymen för att höra alla detaljer i musiken, vilket då i förlängningen kan skada din hörsel. För att råda bot på det hjälper Listening Care till med att automatiskt justera ljudet, så att du hör alla detaljer i musiken utan att behöva öka volymen. Din lyssning blir unikt anpassad till dig, din musik och din omgivning. Tips! Kika in på testet av Over Ear YHE-700A hos ljudochbild.se

 • Lång batteritid
 • Bekväma med bra passform
 • Listening Care - justerar ljudet så du inte manuellt behöver höja volymen

Fler tester från Yamaha

Fler tester