#getPhaseInfo($URLMapContent.identifier) Yale Doorman • Resultat • Smartson
Sök
#getPhaseInfo($!{campaign.identifier})
Yale Doorman

Resultat

Yale Doorman

 • 100 % av 10 testpiloter rekommenderar Yale Doorman
#readMoreDefinitions()
  #printAboutItem("$text.get('about.manufacturer')" $campaign.companyName "text") #printAboutItem("$text.get('about.numberOfTestpilots')" $campaign.desiredTestpilots "integer") #printAboutItem("$text.get('about.numberOfApplicants')" $campaign.applicants "integer")

Hur gick testet till? Smartsons testpiloter utvärderade Yale Doorman utifrån kriterierna säkerhet, flexibilitet, användarvänlighet och prisvärde. De 10 testpiloterna delade sina erfarenheter via Smartsons blogg och besvarade sedan ett webbaserat frågeformulär efter fyra testveckor. Alla som genomförde testet fick behålla det monterade låset.

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Hälsning från Assa

Öppna dörren till ditt smarta, säkra hem. Det uppkopplade Yale Doorman-låset underlättar vardagen för dig och din familj.
 • Styr villalåset från mobilen
  Nu kan du öppna din villadörr med mobilen. ASSA har i samarbete med Securitas Direkt Verisure tagit fram Europas första uppkopplade villalås.
 • Smidigt och enkelt att använda
  Öppna hemmet för besökare från jobbet eller var som helst i världen. Få koll på om barnen är hemma. Få en lista över vilka som besökt bostaden och vid vilken tidpunkt.
 • Säkerhet
  Yale Doorman är ett säkert val när du vill byta ditt traditionella mekaniska lås mot ett elektroniskt lås. Om en nyckelbricka tappas bort kan den inaktiveras på ett ögonblick. ”Låste jag ytterdörren innan jag la mig?”. Bli säker genom en titt på telefonen. Om du glömt, lås dörren från sängen.
 • Design och funktion
  Låset är tillverkat av material som tål det nordiska klimatet. Designen kan beskrivas som modern och stilren. Displayen har belysning, så det är enkelt att använda Yale Doorman även i mörker.
 • Enkelt montage
  Yale Doorman kan monteras på dörrar där det idag sitter ett lås med skandinavisk standard, vilket gäller de allra flesta bostäder.
Vi är glada att kunna presentera en helt ny typ av lås. Det elektroniska låset Yale Doorman, i kombination med Verisures app, är Europas första uppkopplade lås för villor. Vi har utvecklat och testat låset under flera års tid med samma höga säkerhets- och kvalitetskrav som alltid, men dessutom har vi gett det en rad helt nya möjligheter. Själv tycker jag att det är skönt att kunna se i mobilen när min son kommer hem från skolan. Det underlättar vardagen för min familj.
Jag ser fram mot att ta del av hur du som är testpilot upplever Yale Doorman, det uppkopplade låset!
Daniel Öhlander, Produktchef Yale, Assa
Daniel Öhlander

Produktchef Yale, Assa