Sök
WRLDS Smart Ball

Resultat

WRLDS Smart Ball

Sitter du still lite för mycket med din mobiltelefon? Vi bjöd in 100 spelintresserad testpiloter att uppleva och testa WRLDS Smart Ball, en helt ny typ av uppkopplad studsboll som är här för att ändra hur vi spelar mobilspel! Våra testpiloter har haft ett viktigt uppdrag med att ge feedback om dess potential och framtida utveckling. Ta del av åsikter om WRLDS Smart Ball nedan!

  • Produkt WRLDS Smart Ball
  • Tillverkare WRLDS
  • Rekommenderat pris 399 SEK
  • Antal testpiloter 100
  • Antal som ansökt 2 792
  • Testperiod november 2018

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget har varit att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär. Recensionerna från formuläret presenteras summerat här på sidan. 

Så tycker testpiloterna om WRLDS Smart Ball

Deltagarna i testet har provat en tidig version av Smart Ball och studsat sig varma under loppet av några veckor. En övervägande andel diggar idén bakom Smart Ball och ser potential framåt. Men det finns också en del att utveckla för att uppnå potentialen fullt ut. De spelare som rekommenderar produkten uppskattar kombinationen av lek och teknik och ser en ljus framtid när det finns fler spel att välja i App Store eller Google Play. De som inte rekommenderar upplever problem med uppkopplingen samt att spelen som finns är för få och inte tillräckligt utmanande. Det slutgiltiga beskedet från våra testpiloter är att bollen har stor potential men det behövs mer spel och stadigare uppkoppling för att slå fullt ut.

WRLDS Smart Ball image 1 WRLDS Smart Ball image 2 WRLDS Smart Ball image 3
avatar

Det är ju helt klart en bra idé som ligger bakom konceptet med denna Bluetooth uppkopplade boll. Om man kan leva med att batteriet bara håller i ett halvår så är denna bollen ett bra val. Men självklart så är den något man kan ha kul med på en fest till exempel, även fast alla spel i nuläget inte funkar till 100%.

Abdullah Branzell
avatar

Den är så kul! Vi har haft turneringar med både familj o vänner! Så många skratt. Vi har kommit på massa olika idéer om hur man kan använda denna. Även vi vuxna har haft med den på fest! Väldigt uppskattat :) Tack för att vi fick ta del av detta test! Fantastiskt kul!

Lina Gorthe
avatar

Även om den behöver lite mer jobb med appar och kopplingen till telefonen så är det här en riktigt uppskattad leksak.

Johan Engkvist
avatar

Designen på lådan och bollen var cool och tilltalande. Tyvärr kändes det svårt att kunna koppla ihop mobilen och bollen, det funkade inte alltid. Än så länge är utbudet alldeles för dåligt. Just nu skulle jag inte rekommendera den men det finns absolut potential.

Robin Gunnarsson
avatar

Som det är idag är den alldeles för outvecklad, eller spelen till den är för outvecklade - tror ändå att det kan bli riktigt kul med bättre spel. En annan sak är att man behöver vara inomhus för att studsa bra, men i tävlingarna vem som studsar hårdast vill man kunna ta i utan att nåt går sönder.

Hanni Karlsson
avatar

Som boll är den grym! Superstudsig och rolig och snygg. Men den är på tok för buggig, tappar kontakt med telefonen. Ett minus är att den inte går att ladda.

Sandra Larsson

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från WRLDS

WRLDS uppkopplade studsboll är här för att ändra hur vi spelar mobilspel. Den superstudsande smarta bollen kopplas ihop med mobiltelefoner och används som kontroll för spel som pruttspelet Squeesh, AR-monster spelet Souls och många fler. Som testare hoppas vi att du ska kunna hjälpa oss minska stillasittandet och få folk att leka mer!

  • En uppkopplad leksak utvecklad av spelare för spelare
  • Den perfekta bryggan mellan allt det roliga i mobilspel och den verkliga världen
  • Som testare är du bland de första och hjälper oss innan produkten lanseras brett på marknaden