Sök
WONDERBOOM 2

Resultat

WONDERBOOM 2

Är du på jakt efter en ny trådlös högtalare? I sommar har 200 testpiloter diggat musik, lyssnat på podcasts och ljudböcker med WONDERBOOM™2 från Ultimate Ears. Här nedan kan du ta del av deras recensioner.

 • 97 % av 200 testpiloter rekommenderar WONDERBOOM 2
 • Produkt WONDERBOOM 2
 • Tillverkare Ultimate Ears
 • Rekommenderat pris 999 SEK
 • Pris för testpiloter 499 SEK
 • Antal testpiloter 200
 • Antal som ansökt 4 207
 • Testperiod Juni - september 2019

Testet har genomförts av Smartson. Uppdraget har varit att köpa produkten och dela sina upplevelser i videoklipp via en gemensam testpilotsblogg och i sina egna sociala kanaler. Efter testet utvärderades produkten via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor. Bilder, videos och innehåll som delas under testperioden kan även komma att delas med Ultimate Ears för användning i digitala kanaler samt annonsplatser.

Så tycker testpiloterna om WONDERBOOM 2

Det är ett positivt gäng testpiloter som delar med sig av sina upplevelser med WONDERBOOM™2 från Ultimate Ears. Många tycker att högtalaren ger ett bra, klart ljud trots att den är så liten i storleken, dock nämner en del att basen kunde vara lite bättre. Högtalarens design med den lilla remmen får bra betyg av testpiloterna. Att den dessutom är vattentålig får tummen upp, högtalaren har både fått stå ute i regn och simmat i pool och hav och klarat av det galant. Flera av testpiloterna tycker även att det är toppen att den är stöttålig. De testpiloter som väljer att inte rekommendera högtalaren tycker att ljudet inte är tillräckligt bra och att det finns bättre alternativ på marknaden.

WONDERBOOM 2 image 1 WONDERBOOM 2 image 2 WONDERBOOM 2 image 3

97 % rekommenderar (138 testpiloter)

avatar

Grym högtalare i litet format. Finns många plus med denna högtalare men ett av dem är att den tål vatten och är stöttålig så jag behöver inte vara så rädd om den. Riktigt bra ljud som når ut till alla i ringen då ljudet är 360.

Hanna Frischenfeldt-Bååth
avatar

Jag rekommenderar produkten eftersom att den var liten och smidig vilket gjorde att den var lätt att ta med sig. Ljudet är bra, och i min mening blir det bättre med outdoor boosten, även inomhus eftersom det gör ljudet mycket klarare. En liten högtalare med stora och många användningsområden!

Johanna Martinsson
avatar

Den nya wonderboom 2 är väldigt bra både i design och med alla dess funktioner den nya batteritiden är fantastisk och att man kunde koppla ihop den med mina gamla wonderboom högtalare var bara fantastiskt bra. Den nya outdoor bootsen är riktigt bra då den ger ett mer klart ljud när du är ute.

Jonathan Cedergren

3 % rekommenderar inte (4 testpiloter)

avatar

Ljudet är för tunt och spricker på högre volym. Speciellt med tanke på priset. Finns bättre alternativ i samma prisklass och formfaktor. Varför stereo på ”360-gradersljud”?

Carl Bohlin
avatar

Test kört i ca 4 veckor nu.. för priset är produkten ok... Finns inte mycket positivt att säga mer än att den är vattentät och har en relativt bra batteritid.... Funkar la för klassisk rock osv men för elektronisk musik tex techno är den värdelös! (Ingen bas alls) min 8 år gamla högtalare är bättre.

Ailéén Hagewoud

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Ultimate Ears

WONDERBOOM 2 Ultimate Ears

Ultimate Ears WONDERBOOM 2 har ett överraskande mäktigt ljud och tillkommer med det nya tillägget Outdoor Boost. Innehåller 13 timmar batteritid, är vattentät, dammtät och flyter. Para ihop två WONDERBOOM 2 högtalare för att festa högre eller njuta av ett äkta stereoljud - inomhus som utomhus - bokstavligen var som helst.

 • 13 timmars batteritid
 • 360 ° ljud med utomhusläge för ännu bättre ljud utomhus
 • Vattentät + dammsäker + flyter
John Svärling, Marketing Manager Nordics, Jaybird
John Svärling

Marketing Manager Nordics, Jaybird