Sök
Whirlpool inbyggnadsugn AKZM 8680/IX

Resultat

Whirlpool inbyggnadsugn

Under några veckor har våra testpiloter fått möjligheten att testa Whirlpools inbyggnadsugn och delat videorecensioner. Ugnen har bland annat en modern touchpanel, självrengöring och inbyggd matlagninstermometer. Se vad de tycker nedan.

  • 69 % av 13 testpiloter rekommenderar Whirlpool inbyggnadsugn AKZM 8680/IX
  • Produkt Whirlpool inbyggnadsugn AKZM 8680/IX
  • Tillverkare Whirlpool
  • Rekommenderat pris 8 995 SEK
  • Antal testpiloter 13
  • Antal som ansökt 3 070
  • Testperiod Dec 2016 - feb 2017

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget har varit att testa produkten och dela sina upplevelser via Youtube och i sociala kanaler. Efter testet har produkten utvärderats via ett formulär och fått en rekommendationsfaktor. Efter avslutad testperiod fick de som deltar möjligheten att returnera utan kostnad eller köpa ugnen till reducerat pris, 4000 kronor (ord. 8 995 kronor). 

Så tycker testpiloterna om Whirlpool inbyggnadsugn AKZM 8680/IX

Inbyggnadsugnen från Whirlpool har en hel del finesser och de senaste funktionerna som uppskattas av testpiloterna. Förutom sin snygga och moderna design får den också plus för att den gräddar jämnt, är rymlig, har snabb uppvärmning och är självrengörande. Hightech-panelen har många bra funktioner, men är inte helt lättanvänd enligt vissa. Det upplevs svårt att byta mellan olika funktioner, till exempel mellan varmluft och vanlig ugn vilket kräver omstart. Vidare påpekar några att det skickades med för få plåtar (skickades en plåt) och att fläkten är högljudd både under och efter användning. I slutändan får ugnen ett klart godkänt betyg då 69 % väljer att rekommendera. Många intressanta funktioner, men också en del förbättringspotential. Ta del av videor och slutomdömen nedan.

69 % rekommenderar (9 testpiloter)

avatar

Bra ugn med många finesser som är värda att använda. Dock känns det som att det tar lång tid att värma upp ugnen och fläkten låter ganska mycket och länge efter att man stängt av ugnen.

Charlotte Lundström
avatar

Den är otroligt smidig och snabb, en bra ugn helt enkelt. Saknar funktionen där man kan se köttets aktuella temperatur under tiden den värms mot sin måltemperatur. Det blir svårt att planera annan matlagning. Bra självrengöring.


Alexander Lindholm
avatar

Väldigt många funktioner som är lätta att använda och som gör matlagning och bakning enkelt i vardagen. Smidigt med självrengöring då jag tycker att det är svårt att hålla den ren annars.

Jessica Lindblad

31 % rekommenderar inte (4 testpiloter)

avatar

Den saknar dels belysning på touchknappar vilket gör att det är svårt att se vad man gör och vart man ska trycka, det är krångliga program och går inte att växla mellan tex vanlig ugn och varmluft under användning utan att starta om ugnen varje gång. Tillagningstiden är även förlängd mot min tidigare ugn.


Therese Söderlind
avatar

Det första jag reagerade på var att det saknades bruksanvisning på svenska. Nu kan jag engelska så det var inga problem för mig. Men jag tyckte inte bruksanvisningen var bra. Jag har fortfarande inte riktigt förstått vad eller hur jag ska använda 6th sense till, vad fördelen är, vad jag ska vinna på det. Det andra var att det bara var en plåt medskickad.

Anneli Göransson
avatar

För högljudd jämfört med andra ugnar och svår att använda. Användargränssnittet är inte optimalt,tex svårt att byta mellan olika funktioner utan att behöva starta om ugnen.

Andreas Karlsson

Från sociala medier

Hälsning från Whirlpool

Whirlpool inbyggnadsugn

Laga mat med stil. Denna Whirlpool inbyggnadsugn har en elegant design med modern touchpanel och mjukstängande gångjärn. Den smarta 6th Sense programväljaren med förinställda program gör det lätt att välja rätt funktion för bästa möjliga resultat. Ugnen erbjuder mångsidig matlagning med varmluft, grill och över-/undervärme, har en stor nettovolym på 73 liter och även pyrolytisk självrengöring som bränner bort all smuts till aska. Vi hoppas att du kommer välkomna vår inbyggnadsugn hemma hos dig. 

  • Intuitiv 6th Sense programväljare
  • Stort ugnsutrymme på 73 liter
  • Pyrolytisk rengöringsfunktion
Theresia, Brand Manager Nordics, Whirlpool
Theresia

Brand Manager Nordics, Whirlpool