Sök
Wellobe hälsotjänst

Resultat

Wellobe hälsotjänst

Söker du motivation för en mer hälsosam livsstil? Testpiloter har provat hälsotjänsten Wellobe i tre månader och delar med sig av sina upplevelser. Tjänsten lämpar sig för dig som vill lära dig mer om hälsosam och balanserad kost, träning och välmående.

  • 52 % av 221 testpiloter rekommenderar Wellobe hälsotjänst
  • Produkt Wellobe hälsotjänst
  • Tillverkare Wellobe
  • Rekommenderat pris 249 SEK / månad
  • Antal testpiloter 221
  • Antal som ansökt 1 138
  • Testperiod Apr 2021

Pris för testpiloter: 30 SEK / 3 månader

Testet har genomförts av Smartson på uppdrag av Wellobe där testpiloterna fick prova tjänsten till ett reducerat pris. Uppdraget var att utvärdera och dela upplevelser i video, sociala medier och via Smartson.

Så tycker testpiloterna om Wellobe hälsotjänst

Inspirerande recept, lärorika tips och lättanvänd app - så beskriver flera av testpiloterna hälsotjänsten Wellobe. Appen upplevs smidig för att lägga in kost och få en översikt för näringsvärden, matintag och för att få en tydlig utveckling i sin viktresa. De som väljer att inte rekommendera tjänsten anser appen som krånglig och svåröverskådlig. Vissa testpiloter upplever tjänsten som tidskrävande och att därför inte lever upp till förväntningar. Sammanfattningsvis väljer 52% av testpiloterna att rekommendera Wellobe hälsotjänst.

Wellobe blogg 1 Wellobe Blogg 2 Wellobe Blogg 3

52 % rekommenderar (10 testpiloter)

avatar
Tycker att Wellobe har varit bra till att få koll på innehållet av kalorier, kan med lätthet skanna produkter och snabbt fått fram antalet kalorier. Jag har på det hela haft stor hjälp i min viktnedgång genom att få koll på vad saker innehåller och hur mycket jag får i mig dagligen samt hålla koll på kaloriintaget.
Anna Klajn
avatar
Det funkar väldigt bra, det är nästan för lätt man behöver aldrig vara hungrig.
Anders Lundén
avatar
Det är smidigt att lägga in mat, vill man lägga in egna recept är det mycket smidigare än i andra appar! Tycker om enkelheten, stilrent upplägg och enkelt att följa sina framsteg. Mycket bra artiklar och bra recept!
Kim Olofsson

48 % rekommenderar inte (10 testpiloter)

avatar
Det blev för krångligt, för mycket att hålla reda på och knappa in.
Andreas Karlsson
avatar
Jag tyckte inte att det var motiverande nog. Det finns så många bättre appar som gör allt detta och dessutom motiverar en att nå sitt mål.
Adisa Ivankovic
avatar
Tyckte appen var ganska bristfällig jämfört med andra appar som har samma syfte. Besvärlig, svårt att söka livsmedel i. Tappade sugen på att registrera.
Josefin Nordh

Hälsning från Wellobe

Wellobe hälsotjänst

Vi på Wellobe tror på en hållbar viktnedgång och goda vanor. Som medlem får du tillgång till en loggbok som hjälper dig hålla koll på vad du äter, träningsprogram med bland annat Mårten Nylén samt tusentals kaloriberäknade recept. Sedan start har vi hjälpt över en halv miljon medlemmar att nå sin målvikt. Vi ser fram emot att hjälpa även dig – och såklart att få höra vad du tycker om vår tjänst!

  • Ett personligt viktminskningsprogram
  • Loggbok som hjälper dig hålla koll på vad du äter
  • Tusentals enkla och kaloriberäknade recept
Vedrana Corluka, Affärschef, Wellobe
Vedrana Corluka

Affärschef, Wellobe