Sök
wello2

Resultat

WellO2 PRO Andningsapparat

Vill du förbättra din andning? Andningsapparaten WellO2 PRO är framtagen för personer som vill träna upp sin andningsmuskulatur - som till exempel idrottare, astmatiker, personer som jobbar med rösten eller som har nedsatt syreupptagning. WellO2 PRO kombinerar varm ånga med motståndsövningar och kan användas av personer i alla åldrar. Produkten har nu testas och utvärderats av 74 testpiloter som har fått köpa WellO2 PRO till ett reducerat testpilotspris.

 • 70 % av 64 testpiloter rekommenderar WellO2 PRO
 • Produkt WellO2 PRO
 • Tillverkare WellO2
 • Rekommenderat pris 3 495 SEK
 • Pris för testpiloter 1 495 SEK
 • Antal testpiloter 64
 • Antal som ansökt 332
 • Testperiod november 2023

Testet har genomförts av Smartson på uppdrag av WellO2 där testpiloterna fått köpa produkten till reducerat pris. Uppdraget var att skriva recensioner hos WellO2.se, utvärdera och dela upplevelser via Smartson.

Så tycker testpiloterna om WellO2 PRO

Testpiloterna ger blandade omdömen om andningsapparaten "WellO2 PRO" men med övervägande positiva omdömen. Många beskriver att andningen är lättare, luften går längre ned i lungorna, den är lätt att använda samt roligt att kunna mäta sin utveckling den tillhörande appen. WellO2 PRO har bland annat hjälpt vid förkylning, astma och hosta. De som inte är helt övertygade hade önskat tydligare instruktioner för att komma igång med appen och tycker att priset är för högt. Några nämner att de inte har märkt någon skillnad men lyfter även att längre tid för testning hade behövts. Överlag är majoriteten nöjda och 70% väljer att rekommenderar WellO2 PRO, medan en del ser utrymme för förbättringar.

70 % rekommenderar (45 testpiloter)

avatar
Har prövat WellO2 Pro under ca två veckor och upplever jag får god andningsträning. Framför allt användning av andningsmasken på kvällen så upplever jag att andning genom näsan förbättras nattetid.
Peter Karlsson
avatar
Jag har använt Wello2 i några veckor nu och jag känner verkligen en skillnad. Jag andas bättre, luften går längre ner i lungorna. Inte bara korta andetag utan längre och bättre. Jag rekommenderar verkligen denna produkt speciellt till astmatiker.
Ulrika Noble
avatar
Genom att använda WellO2pro 2 ggr per dag i snart 4 veckor så märker jag skillnad på min andning. Den känns lättare och jag kan ta djupare andetag än tidigare. WellO2pro är lätt att använda och kul att genom appen kunna mäta sin kapacitet innan och efter användning.
Camilla Wärmé

30 % rekommenderar inte (19 testpiloter)

avatar
Verkar vara en bra produkt men dyr utan prova på pris och vet inte om den är så bra till det ordinarie priset. Den är lätt att använda och dessutom skön att använda.
Johan Häggman
avatar
Har svårt att bestämma om den är bra eller inte tar nog några veckor till för att se resultat. Sen är det en stor och klumpig apparat.
Linda Alexandersson
avatar
Oklar instruktion vilket gör den onödigt svår att använda och kan inte se något resultat efter tre veckors test, Men det kanske krävs en längre tid.
Jan Pilhagen

Hälsning från WellO2

Vad kul att du är nyfiken på WellO2 PRO! Vi ser fram emot att följa dina första steg mot att andas bättre och därmed till att må bättre. Andningen är hörnstenen i vårt välbefinnande och om vi inte andas bra mår vi inte bra. WellO2 är en unik nordisk innovation som tränar och vårdar dina lungor och andningsorgan. Kliniskt bevisad effekt där bara 10 minuter användning om dagen ger +20 % starkare lungor på en månad. Det smarta munstycket MyBreath™ kan mäta och överför dina andningsdata till WellO2-appen, där du kan få träningsprogram och andningstester som passar dina behov.

 • Tränar, öppnar och renar lungor och andningsorgan
 • Kliniskt bevisad effekt
 • Säker och enkel att använda
WellO2, , Andas bättre - må bättre
WellO2

Andas bättre - må bättre