Sök
WellO2 Andningsapparat

Resultat

WellO2 Andningsapparat

Lider du av astma, kol, kort andning, slem eller vill förbättra din lungkapacitet? WellO2 tränar dina lungor och ökar muskelkapaciteten så att mer luft kan flöda och lindrar besvären. I detta test har 100 testpiloter sagt sitt och givit sina rekommendationer.

 • 81 % av 75 testpiloter rekommenderar WellO2
 • Produkt WellO2
 • Tillverkare WellO2
 • Rekommenderat pris 2 495 SEK
 • Pris för testpiloter 1 284 SEK
 • Antal testpiloter 75
 • Antal som ansökt 800
 • Testperiod Jul 2020

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av Well02 till ett reducerat pris för testpiloterna. Uppdraget var att utvärdera och dela sina upplevelser via Smartson samt i sociala medier.

Så tycker testpiloterna om WellO2

Testpiloterna för WellO2 har gjort sin bedömning. Många är väldigt nöjda och har fått en lättnad i en annars svår andning. Bland testpiloterna har många haft astma, kol, pollenallergi eller kort andning, och av dessa har 81% känt en förbättring och blivit av med en del av sin besvär. Av dessa 75 testpiloter har 14 valt att inte rekommendera WellO2, dels för att de inte känner en förbättring även efter flera användningar samt att priset anses vara för högt. 

wello2 2 wello2 1 wello2 3

81 % rekommenderar (61 testpiloter)

avatar
Jag kunde på kort tid känna skillnad på andningen, djupare, längre andetag. Känns gött rent andningsmässigt men även för rösten. Skönt att slippa ha hela ansiktet över kastrullen med hett vatten för att vårda stämbanden, mycket enklare såhär och dessutom förbättras andningsmuskulaturen samtidigt.
Linda Mårtensson
avatar
Den har hjälpt mig mycket. Jag har slutat snarka och hoppas på sikt kunna börja jogga igen, vilket varit jobbigt pga astman.
Lena Klingsell
avatar
Intressant produkt som fungerar utmärkt, något rörig (dåligt översatt) manual, men när man väl har tagit sig igenom den är Well02 lätt att hantera. Jag föredrar andningsmasken för känslan av ångbastu i näsan/luftvägarna, kör vanligtvis på läge två och motstånd 1/2. Nästa steg är att dottern som har astma får ett eget munstycke och andningsmask.
Per Samuelsson

19 % rekommenderar inte (14 testpiloter)

avatar
Själva produkten verkar vara bra byggd, av bra kvalitet men tyvärr har den inte hjälpt mig något alls. Det känns mest som en dyr vattenkokare. Dessutom är bruksanvisningen dåligt översatt och det är svårt att förstår hur den ska sättas ihop vid första användningen.
Antonius Knevel
avatar
Det var alldeles för jobbigt och invecklat att komma igång med träningen. Instruktionerna var också så svåra att förstå
Ewa Tempelman
avatar
Har provat well02 och jag som har astma trodde det skulle bli lite bättre, men jag fick svårt för att andas på nätterna.
Linda Jeffman

Från sociala medier

Hälsning från WellO2

WellO2 är till för dig som vill förbättra andningen då luftvägarna vidgas och rengörs, samtidigt som andningskapaciteten tränas upp och kan bibehållas. WellO2 kombinerar andning med vattenånga och motstånd och ger många användare med lite nedsatt andning (pga ålder, astma, KOL eller allergier) ett bra resultat. Även för aktiva personer så optimeras andningskapaciteten och sångare/röstanvändare stärker/vårdar rösten.

 • Kan förbättra svag/nedsatt andningsförmåga.
 • Löser upp slem och minskar irritation.
 • Renar och skyddar andningsorganen.
Patrik Wigelius, Nordic Manager, WellO2
Patrik Wigelius

Nordic Manager, WellO2