Sök
Weber Lumin Elgrill

Resultat

Weber Lumin Elgrill

Flytta ut matlagningen på balkongen! Weber Lumin Compact är en elgrill som har testats av testpiloter i Norden. Med olika tillagningsfunktioner kan du grilla, röka eller ångkoka din mat. Grillen är skapad för att nå höga temperaturer och med en kompakt design för att spara plats - till exempel på balkongen. Läs vidare för att ta del av testpiloternas recensioner. 

 • 99 % av 73 testpiloter rekommenderar Weber Lumin Compact
 • Produkt Weber Lumin Compact
 • Tillverkare Weber
 • Rekommenderat pris 4 699 SEK
 • Pris för testpiloter 2 350 SEK
 • Antal testpiloter 73
 • Antal som ansökt 833
 • Testperiod maj 2023

Testet har genomförts av Smartson på uppdrag av Weber där testpiloterna fick köpa produkten till reducerat pris. Uppdraget var att utvärdera och dela upplevelser via Smartson.

Så tycker testpiloterna om Weber Lumin Compact

Grillen får högt betyg av testpiloterna för att den anses vara liten, effektiv, smidig och lätt att hantera. Weber Lumin Compact ger en jämn grillyta och har en snygg design. Dessutom genererar den snabbt höga temperaturer, ger bra grillresultat och erbjuder många matlagningsmöjligheter. Många av testpiloterna upplever att grillen är perfekt för att tillaga en mindre mängd mat på en balkong eller mindre uteplats. Den som väljer att inte rekommendera produkten anser att kvaliteten inte är tillräcklig.

Weber Lumin TP1 Weber Lumin TP2 Weber Lumin TP3

99 % rekommenderar (72 testpiloter)

avatar
Aldrig använt en elgrill som gett ett så vackert och gott resultat. Hade aldrig gissat att en elgrill skulle leverera ett så perfekt resultat. Att den är lagom stor för en balkong är ett stort plus. Kommer bli många gånger som den kommer användas i sommar.
Mattias Johansson
avatar
En väldigt bra elgrill, passar utmärkt på balkongen. Redan använt den flera gånger, så enkelt att "kicka igång" den när man kommer hem från jobbet och kunna få en perfekt grillad köttbit! Bra värme, varm snabbt och hög höjd på locket gör att köttet får en fin värme efter att man först fått en riktigt fin stekyta.
Lisa Snellström
avatar
Den är lätt att använda samt passar bra på balkongen. Lätt ställa undan för förvaring, samt att lätt att rengöra.
Joacim Söderberg

1 % rekommenderar inte (1 testpiloter)

avatar
Produkten håller inte måtten då delarna i den inte tål värmen, verktyget till har smält i toppen, balkongen är svår att vistas på i samband med användning och röklådan har efter två gånger slagit sig. Maten blir god men tråkigt när produkten enbart kan användas två gånger.
Anndao Pilat

Hälsning från Weber

Webers senaste elektriska grill förvandlar din balkong eller uteplats till den perfekta platsen att skapa minnen på. Med denna multifunktionsgrill kan du grilla, röka, ångkoka och koka. Den ger hög värme, är mångsidig och tar utomhusgrillning i staden till nya höjder. Lumin Compact är dessutom enkel att rengöra, smidig att förvara och du får aldrig slut på bränsle. Koppla bara in den så är du redo att grilla!

 • Nå riktigt höga temperaturer, över 315 °C
 • Enkel förvaring med kompakt och platsbesparande design
 • Håller maten varm i timmar
Weber, , Discover what's possible
Weber

Discover what's possible

Fler tester från Discover what's possible

Fler tester