Sök
Volkswagen Passat Alltrack

Resultat

Volkswagen Passat Alltrack

En frihetsmaskin. Så beskriver Volkswagen sin Passat Alltrack. Nu har 10 testpiloter provkört denna kombi under två hösthelger i oktober och vid äventyrets slut valde 100% att rekommendera.

  • 100 % av 10 testpiloter rekommenderar Volkswagen Passat Alltrack
  • Produkt Volkswagen Passat Alltrack
  • Tillverkare Volkswagen
  • Rekommenderat pris 332 200 SEK
  • Antal testpiloter 10
  • Antal som ansökt 2 295
  • Testperiod Okt - november 2016

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften har varit att provköra Volkswagen Passat Alltrack och dela sina upplevelser via en gemensam blogg samt i sociala kanaler. Till sist har testpiloterna också utvärderat denna kombi.

Så tycker testpiloterna om Volkswagen Passat Alltrack

Alla tio testpiloter skulle rekommendera VW Passat Alltrack efter sin provkörning. Bortsett från att den är stilren och snygg så ger den en grym körkänsla och upplevs av testpiloterna som bekväm och med hög komfort. Utrymmet i bilen har också fått mycket uppskattning med gott om plats för både långa ben, stora barnstolar och bagage. Några av provkörarna upplevde motorn som lite för svag, men summerat har VW Passat Alltrack mycket att erbjuda familjer med en aktiv vardag.

Volkswagen Passat Alltrack image 1 Volkswagen Passat Alltrack image 2 Volkswagen Passat Alltrack image 3

100 % rekommenderar (10 testpiloter)

avatar

Snygg och sportigt utseende är det första som slår en. Bra körkänsla med full kontroll utav bilen. Enkelt att lasta både bagage men framförallt barnstolar och barn med riktigt bra lösning på ISO-fix fästen.

Magnus Carlsson
avatar

Trevlig bil med snygg design. Har alla egenskaper som jag söker hos en bil - robust, kraftfull, snygg och snabb.

Caroline Jansson
avatar

Det verkar vara en pålitlig och trygg bil utan egentliga svagheter. Trygg och skön att köra och behaglig att åka med i. Utrymmena i bilen är lagom för en familj med två barn som vill ta med allt vad en familj nu hittar på så som skidåkning och resor till släkt och vänner. Detta gör att den kanske även upplevs som lite tråkig och präktig nästan.

Roger Wallén

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Volkswagen

Växer din familj? Eller har ni redan växt ur er nuvarande bil? Prova en Volkswagen Passat Alltrack en hel helg. Åk och fika på ett nytt ställe. Upptäck nya slingrande landsvägar. Passa på att se den där platsen ni pratat om. Kort sagt: Njut av en kraftfull, rymlig, fyrhjulsdriven familjebil för alla tillfällen och alla underlag.
  • Volkswagen Passat Alltrack med 4MOTION fyrhjulsdrift
  • Rymlig, stark och rolig att köra
  • Provkör under en hel helg
Petter Mååg, Digital Project Manager, Volkswagen
Petter Mååg

Digital Project Manager, Volkswagen