Sök
Vimla Mobilabbonemang utan lur och bindningstider

Resultat

Vimla mobilabonnemang

Hos Vimla ställer du in ditt mobilabonnemang så att det passar dig. Inga bindningstider och du väljer själv hur mycket data du vill betala för per månad. Vi lät 500 testpiloter testa abonnemanget gratis under 3 månader.

  • 90 % av 333 testpiloter rekommenderar Vimla mobilabonnemang
  • Produkt Vimla mobilabonnemang
  • Tillverkare Vimla
  • Antal testpiloter 333
  • Antal som ansökt 2 122
  • Testperiod Feb - apr 2015

Mobiloperatören Vimla erbjuder nu våra testpiloter att prova mobilabonnemang utan bindningstid, uppsägningstid, kreditkontroll eller faktura. Som testpilot testar du abonnemanget under tre månader. Din uppgift som testpilot är att utvärdera helhetsupplevelsen. Därefter delar du dina upplevelser i sociala medier för att hjälpa dina vänner och andra konsumenter att göra bra val.

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om Vimla mobilabonnemang

Efter att ha använt Vimla i 2 månader väljer hela 90% att rekommendera abonnemanget. De som rekommenderar Vimla lyfter fram snabb och vänlig kundsupport, snabb surf och bra mottagning. Att det inte är någon bindningstid uppskattas. Bland kritiken nämns dålig mottagning både i större städer och ute på landet och att priset är högt.

Vimla mobilabonnemang image 1 Vimla mobilabonnemang image 2 Vimla mobilabonnemang image 3

90 % rekommenderar (301 testpiloter)

avatar

Riktigt generöst med surf, bra uppkoppling och mottagning hela tiden till det låga priset. Sedan är det ingen bindningstid vilket är toppen! Man har möjlighet att påverka innehållet själv.

Sebastian Lakatos
avatar

Allt har fungerat väldigt bra, framförallt snabb surf med 4G och bra täckning även ute på landsbygden.

Monika Gustafssont
avatar

Riktigt trevlig bemötande och välkomnande som ny kund. Det vad smidigt att byta nummer och de informerade när numret kom igång.

Eva Bergström

10 % rekommenderar inte (32 testpiloter)

avatar

Jag kan bara utvärdera från den stad jag bor i och här fungerade inte 4G speciellt bra. Det var relativt långsamt surf, det var enda nackdelen jag fann med Vimla.

Peter Hälldahl
avatar

Täckningen har varit otroligt dålig.

Therese Imme
avatar

Lite för dålig täckning och snäppet för dyrt!

Björn Johansson

Hälsning från Vimla

Vi startade mobiloperatören Vimla för att det måste finnas ett bättre sätt, det är vi helt övertygade om. Och vi har kommit en bra bit på vägen. Hos oss kan du ställa in ditt abonnemang som du vill när du vill. Vi har dessutom ett lågt pris. I vårt forum diskuterar vi vad som går att göra bättre eller helt annorlunda tillsammans med våra medlemmar. Vi vill ha din hjälp för att bli ännu bättre.

  • Inga bindningstider
  • Lågt pris
  • Ställ in abonnemanget som du vill
  • Bra täckning genom Telenors nät med 3G och 4G
Johan Littorin, Affärsansvarig, Vimla
Johan Littorin

Affärsansvarig, Vimla