Sök
Vileda Turbo Smart

Resultat

Vileda Turbo Smart

Gör städningen bekvämare! Vileda Turbo Smart är en spinnmopp med hink och en urvridare som aktiveras med hjälp av en fotpedal - framtagen för att rengöra alla typer av hårda golv, från klinkergolvet i köket till trägolvet i sovrummet. I det här testet har 400 testpiloter provat Vileda Turbo Smart i utbyte sin ärliga åsikt i form av recensioner. Läs mer om vad de tyckte här nedan.

  • 80 % av 369 testpiloter rekommenderar Vileda Turbo Smart Vileda Turbo Smart
  • Produkt Vileda Turbo Smart
  • Tillverkare Vileda
  • Rekommenderat pris 299 SEK
  • Antal testpiloter 369
  • Antal som ansökt 6 103
  • Testperiod april 2024

Testet har genomförts av Smartson på uppdrag av Vileda utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att utvärdera och recensera via Smartson och återförsäljare.

Så tycker testpiloterna om Vileda Turbo Smart

Testpiloterna uppskattar främst Vileda Turbo Smart moppset för dess praktiska egenskaper och användarvänliga design. Många har uttryckt att de särskilt uppskattar urvridarens funktion, vilket gör det lätt att kontrollera fuktnivån på moppen. Det breda mopphuvudet har fått beröm för dess förmåga att täcka stora ytor effektivt och snabbt - även i trånga utrymmen och runt hörn. Testpiloterna tycker även att moppsetet är effektiv på olika typer av golvmaterial utan att efterlämna ränder eller smutsrester efter sig. Några av de testpiloter som väljer att inte rekommendera tycker att moppen inte blir tillräckligt torr efter centrifugering och att ett stabilare och justerbart skaft skulle kunna bidra till bättre ergonomi.

80 % rekommenderar (295 testpiloter)

avatar
Så smidig, enkel och lätt att använda! Min 13-åriga dotter kunde med enkelhet använda den. Stora plusset är att man lätt kan välja hur våt man vill ha moppen och på så sätt enkelt anpassa till olika underlag.
Sandra Antonsen thyselius
avatar
Det bästa är att städmoppen inte bara gör städningen effektiv, den är även lätt att underhålla. Sammanfattningsvis är Vileda Turbo Smart Set en mångsidig och effektiv städpartner som inte bara tar hand om alla golvytor utan också gör städningen till en enkel och snabb uppgift.
Taimas arbabi
avatar
Snurrfunktionen med pedal är smidig och effektiv och det känns som ett effektivare sätt att få ur vattnet från moppen, jämfört med andra moppar och hinkar. Dessutom så får är det bra vinkel på moppen, vilket gör att man kommer in under möbler på ett smidigt sätt.
Mattias Larsson

20 % rekommenderar inte (74 testpiloter)

avatar
Bra storlek och känsla på moppen. Dock drar den upp väldigt mycket vatten som är svårt att få ur. Det blir väldigt blött på golvet som måste torkas upp med annan mopp.
Anna Schill
avatar
Idén är jättebra men tyvärr tyckte jag inte det fungerade så bra i praktiken eftersom vattnet skvätte och ibland blev moppen för blöt. Moppen fungerar bra för att rengöra kanter och under möbler men generellt tycker jag att originalmoppen är bättre och lättare att hantera. Kanske en vanesak! Har använt moppen i ca 2,5 vecka.
Sonya Edström
avatar
Fungerar hyfsat bra för vardaglig städning, mindre bra på fläckar. Bra funktion i hinken, mindre bra mopp.
Vanessa Augustsson

Från sociala medier

Hälsning från Vileda

Vad kul att du är nyfiken på Vileda Turbo Smart spinnmopp och hink med pedaldriven urvridare. Tack vare det automatiserade systemet som möjliggör 360° rotation behöver du inte längre manuellt vrida ur moppen efter att du har sköljt den i hinken. Turbo Smart är lämplig för att rengöra alla typer av hårda golvytor såsom klinkers, laminat och trägolv. Vileda Turbo Smart är ett moppsystem som är tillverkat för att göra urvridningen enklare och mer effektiv - du har kontroll över hur torr mopp du vill ha genom att enkelt trycka flera gånger på pedalen med foten.

  • Spinnmopp med enkelt pedaldrivet urvridningssystem
  • Enkel vattenkontroll – tryck på pedalen tills moppen har rätt fuktnivå för din golvtyp
  • Moppdynan är tillverkad av mikrofiber för att klara av alla typer av smuts - avsedd för att tvättas i tvättmaskin