Sök
vileda

Resultat

Vileda Microfibre 100% Recycled

Gör städningen enklare med mikrofiber, och slå samtidigt ett slag för miljön. Vileda Microfibre 100% Recycled är en duk tillverkad av återvunnen plast och är skapad för att ta bort både bakterier och smuts utan att behöva använda rengöringsmedel. Ta del av testpiloternas recensioner av Vileda Microfibre.

  • 96 % av 483 testpiloter rekommenderar Vileda Microfibre 100% Recycled
  • Produkt Vileda Microfibre 100% Recycled
  • Tillverkare Vileda
  • Rekommenderat pris 44 SEK
  • Antal testpiloter 483
  • Antal som ansökt 5 508
  • Testperiod maj 2023

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av Vileda utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att utvärdera och dela upplevelser via Smartson.

Så tycker testpiloterna om Vileda Microfibre 100% Recycled

Mikrofiberduken är främst uppskattad av testpiloterna för att den är tillverkad av återvunnen plast och för sin uppsugningsförmåga. Testpiloterna tycker att trasan håller hög kvalitet och ger utmärkta städresultat - både med och utan rengöringsmedel. Jämfört med andra mikrofiberdukar anses produkten vara av god kvalitet och praktisk för att rengöra fönster, glasytor, möbler och bilinredning. Dock anser vissa testpiloter att den inte skiljer sig så mycket från liknande produkter och att dess uppsugningsförmåga inte är tillräcklig.

96 % rekommenderar (466 testpiloter)

avatar
Skön att hålla i och fångar upp allt. Perfekt i vårt hushåll med barn och hund.
Lotta Jönsson
avatar
Väldigt praktiskt till det mesta! En är dedikerad till mina glasögon, där de gör ett suveränt jobb!
Mats Löfqvist
avatar
Den drar åt sig damm snabbt på torra ytor och är mjuk och behaglig. Stort plus att det är av återvunnet material.
Anna von Walden

4 % rekommenderar inte (17 testpiloter)

avatar
Släpper ifrån sig damm lika fort som den fångar upp det.
Angeline Eleanor Björk
avatar
Dukarna är för mjuka och kan inte vridas ur ordentligt. Rengöringsmedlet stannar kvar. De är inte lämpliga för allrengöring där rengöringsmedel används.
Anita Mandal
avatar
Kanten på det blå tyget hade redan slitits lite när jag tog ut det ur förpackningen. Dukarna är för lösa, vilket gör att kanterna är känsliga för fukt. De fungerar till viss del att torka damm med när de är torra. Det finns många bra Viledadukar, men dessa håller inte samma kvalitet.
Jenny Pohjanmeri

Från sociala medier

Hälsning från Vileda

Med hög kvalitet och tillverkad av 100% återvunnen plast gör mikrofiberduken det lättare att städa. Mikrofiber är effektivt mot fet och svår smuts, och Vileda Microfibre kan användas både torr och fuktig. Den välvävda duken har inga sömmar och kan därför behålla sin form efter varje tvätt.

  • Tillverkad av 100% återvunnet material
  • Effektiv och hög uppsugningsförmåga
  • Hög kvalité utan sömmar för att bevara formen