Sök
TZAY Happy Soy Skewers

Resultat

TZAY Happy Soy Skewers

Nu har 375 testpiloter utmanat sina vegetariska smaklökar och provat TZAY Happy Soy Skewers, sojabitar på spett med smak av chili och ingefära. Dessa sojaspett är veganska, glutenfria, har ett högt proteininnehåll och tillverkas helt utan tillsatser. 91% valde att rekommendera sojaspetten till en vän - läs om samtliga testpiloters omdömen här.

  • 91 % av 375 testpiloter rekommenderar TZAY Happy Soy Skewers
  • Produkt TZAY Happy Soy Skewers
  • Tillverkare TZAY
  • Rekommenderat pris 42 SEK
  • Antal testpiloter 375
  • Antal som ansökt 8 491
  • Testperiod Nov

Testet har genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften har varit att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om TZAY Happy Soy Skewers

TZAY Happy Soy Skewers har verkligen gått hem hos våra testpiloter. Den har hyllats för sin välkomponerade goda smak med chili och ingefära, för sin matiga konsistens och för att den är lätt att tillaga till många olika typer av rätter. Många har tillagat sojaspetten i asiatiska rätter, haft dem på grillen eller i ugnen - och tycker att de passar lika bra till vardagsmiddagarna som till lyxigare festmåltider. De testpiloter som inte har fastnat för dessa sojaspett är negativa till pris, smak och mängden socker i produkten.

TZAY Happy Soy Skewers image 1 TZAY Happy Soy Skewers image 2 TZAY Happy Soy Skewers image 3

91 % rekommenderar (343 testpiloter)

avatar

Praktisk och tidsparande. Smakerna välkomponerande. Jag tyckte mycket om den och min vän också. Det blir nog ett alternativ till för oss vegissar vid kommande bjudningar.

Gülnaz Mehmed
avatar

Lika gott som enkelt, stekte upp i lite neutral kokosolja och serverade med wokade grönsaker (med vitlök, soja, chili och pressad citron), risnudlar och sataysås. Galet gott!

Lina Nyberg
avatar

Tzay är ingen ersättningsprodukt för att likna andra köttprodukter på marknaden, det är en produkt i en egen kategori. Smakar fantastiskt gott! Kryddig och smakrik, utan att vara stark. Fem av fem.

Caroline Meijer

9 % rekommenderar inte (32 testpiloter)

avatar

Smaken behöver förbättras. Mer chili/ingefära och mindre socker. De var alldeles för söta. Annars är det en utmärkt ersättning för kyckling.

Renate Amarilion
avatar

Jag var inte helt förtjust i konsistens och saknar en hel del smak.

Lisa Åberg
avatar

Tyckte den var för salt. Dyr också. Drog inte åt sig smak från såsen som den åts med som jag skulle ha önskat.

Miriam Kenic

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från TZAY

TZAY Happy Soy Skewers

TZAY Happy Soy Skewers, ny design - samma goda innehåll 
Med TZAYs Happy Soy Skewers är din vegetariska måltid ordnad på ett kick! Vi blir jätteglada om du vill vara med och prova våra goda och härligt chunky sojaspett som vi smaksatt med lite chili och ingefära. Stek, grilla eller värm dem i ugn eller micro, snabbt och enkelt. Produkten innehåller inga tillsatser och är vegetarian- och veganvänlig. Dessutom är den glutenfri. Vi är väldigt nyfikna på vad du kommer tycka om våra sojaspett och hur du kommer att tillaga dem under testet. Om kreativiteten tryter kan du hämta receptinspiration hos oss på tzay.se. Tzank you! #tzay #HappySoySkewers 

  •  Smakrika med chunky konsistens
  •  Proteinrika 
  • Vegetarian- och veganvänlig
Johanna Falk, Projektledare, TZAY
Johanna Falk

Projektledare, TZAY