Sök
TomTom Spark Cardio + Music

Resultat

TomTom Spark

Träna med musik och lämna både mobil och pulsband hemma. Detta gjorde 12 av våra testpiloter när de testade fitnessklockan TomTom Spark Cardio + Music som har inbyggd pulsmätare, gps och 3 gigabyte lagringsutrymme för musik. Här kan du ta del av resultatet från deras träningsupplevelser. 

  • 83 % av 12 testpiloter rekommenderar TomTom Spark Cardio + Music
  • Produkt TomTom Spark Cardio + Music
  • Tillverkare TomTom
  • Rekommenderat pris 2 399 SEK
  • Antal testpiloter 12
  • Antal som ansökt 9 907
  • Testperiod Dec 2015 - mar 2016

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att prova klockan i samband med träning och och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt utvärdera produkten. De testpiloter som genomför alla steg i testet får behålla klockan.

Så tycker testpiloterna om TomTom Spark Cardio + Music

Smidig och lättanvänd med många funktioner. Testpiloterna framhäver framförallt smidigheten, att den är liten och sitter bekvämt på handleden utan sladdar som stör. Klockan upplevs lättnavigerad av de flesta och funktionerna med pulsmätning och lättillgängligheten till musik uppskattas mycket. Vissa upplevde det något krångligt att ladda musiken samt ibland dålig kontakt med hörlurarna. Överlag går den multifunktionella klockan hem hos testpiloterna. Här kan du ta del av några utvalda citat från utvärderingen. Bläddra gärna bland blogginläggen för att skaffa dig en djupare uppfattning om klockan.

TomTom Spark image 1 TomTom Spark image 2 TomTom Spark image 3

83 % rekommenderar (10 testpiloter)

avatar

Ett smart, enkelt aktivitetsband som inte är kopplat till mobilens alla finesser... ( skönt att slippa sms, mail etc). Underbart med musik kopplat till klockan, suveränt att slippa ha med sig mobil vid löpträning/skidåkning. Roligt att se puls under dygnet, natt, vila, arbete, fysisk aktivitet. Ett armband som sitter bra!! Rekommenderar!

Sara Eriksson
avatar

Bra träningsklocka med enkel och överskådlig menyfunktion. Mäter pulsen bra direkt på handleden och du har musiken med dig i klockan. Något bökigt att ladda musiken och ibland blir den lite hackig, men överlag bra funktion. Webgränssnittet är enkelt att använda och ger en bra överblick över dina träningspass.

Hans Osvalds
avatar

Perfekt för den som vill ha en device med sig för träning. Musik-funktionen gör det möjligt att lämna mobiltelefonen hemma. Speciellt användbart när det är kallt eller regnigt ute. Den kontinuerliga pulsmätningen gör det också lättare att övervaka träningen och det allmänna välmåendet.

Alexander Damlin

17 % rekommenderar inte (2 testpiloter)

avatar

Dyrt att ladda ner låtar från iTunes, har endast tillgång till ett visst antal låtar. Klockan fungerar dåligt på löpband eller spinningcykel. Inte en klocka jag vill ha till vardags. Ger inte mer än vad runkeeper gör. Plus är att den är mindre än en telefon vid träning.

Charlotte Olsen
avatar

Jag fick den inte att fungera helt. Det som gick att göra var att räkna stegen, sen när jag skulle börja träna och ville synka den så hittade den inte gps:en.. och musiken gick heller inte att nå. Jag hade lagt in flera låtar. Så, som stegräknare var den ok, men hade förväntat mig mer.

Katrine Larsdotter Norén

Från sociala medier

Hälsning från TomTom

Lyssnar du på musik när du tränar? Är mobilen i vägen? SPARK CARDIO + MUSIC GPS-FITNESSKLOCKAN har en inbyggd musikspelare så att du kan lyssna på dina favoritlåtar direkt från klockan. Den har 3 GB lagringsutrymme för musik, så du kan enkelt ladda ner cirka 500 låtar. Dessutom har TomTom SPARK automatisk sömnregistrering, aktivitetsmätning dygnet runt samt multisportläge - löpning, cykling, simning, styrketräning och löpband.

  • Träna med musik – Ta med dig över 500 låtar utan att bära omkring på din mobil. Förvara dina spellistor på handleden och lyssna på dem trådlöst medan du tränar.
  • Aktivitetsmätning dygnet runt – Registrera dina steg, aktiva minuter och förbrukade kalorier.
  • Mät din puls på handleden – Följ din puls med den inbyggda pulsmätaren. Inga bröstband krävs.
Sofia Söderberg, Nordic Marketing Manager Sports, TomTom
Sofia Söderberg

Nordic Marketing Manager Sports, TomTom