Sök
Ferrarigodis

Resultat

Ferrarigodis

Brum, brum, tut, tut - stanna vid röd signal och provsmaka godis ur Ferrariserien. 1100 fartfyllda testpiloter har provat Ferrari Cola och Pingvinstång med hallonsmak från Toms, som består av endast naturliga färgämnen. Se resultatet här.

 • Ferrarigodis Pingvinstång 89 % av 878 testpiloter rekommenderar Ferrarigodis Pingvinstång
  Pingvinstång
 • Ferrarigodis Cola 86 % av 878 testpiloter rekommenderar Ferrarigodis Cola
  Cola
 • Produkt Ferrarigodis
 • Tillverkare Toms
 • Antal testpiloter 878
 • Antal som ansökt 11 745
 • Testperiod Maj 2017

Pingvinstång

 • Rekommenderat pris 15 SEK
 • Antal testpiloter 878

Cola

 • Rekommenderat pris 15 SEK
 • Antal testpiloter 878

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Produkten har skickats hem till testpiloterna och uppdraget har varit att testa och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg samt i sociala medier. Efter testet har produkterna utvärderats via ett formulär och fått en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Pingvinstång

Pingvinstången får snäppet fler likes av testpiloterna, med en bra smak av hallon som flera tycker påminner om original ferraribilarna i smaken. Den är mjuk i konsistensen och många uppskattar den består av fler lager med den röda delen i mitten. Några upplevde att den var för söt och smakade konstgjort utan någon tydlig hallonsmak. Pingvinstången verkar bli ett stående fredagsmys hos många.

Toms Ferrarigodis image 1 Toms Ferrarigodis image 2 Toms Ferrarigodis image 3

89 % rekommenderar (758 testpiloter)

avatar

Pingvinstången smakar som röda ferrarribilar och är verkligen en fullträff! Lite roligt med den röda delen i mitten.

Linda Månsson
avatar

Jag rekommenderar denna stång då den är läcker med härlig hallonsmak. Lagom stor när man är lite småsugen på något sött. Perfekt att ha i väskan och lätt att ta fram på tex en föreläsning när man känner att man behöver något sött för att vakna till. Eller när man myser i soffan en regnig eftermiddag.

Camilla Nilsson
avatar

Pingvinstången var mjuk med mycket smak. Väldigt god! Den kommer jag välja hädanefter, före min tidigare favorit, häxvrål.

Angelica Wetterstrand

11 % rekommenderar inte (120 testpiloter)

avatar

Toms Pingvinstång med hallon var för söt för min smak annars ok med hallon som smak.

Marcus hermanson
avatar

Pingvinstången fick dock inte godkänt. Jag tyckte den smakade lite konstigt, var inte den naturliga hallonsmaken utan en liten bismak, barnen fick också testa men ingen av dom tyckte att det smakade hallon utan något annat.

Susanne Granberg
avatar

Pingvinstången föll inte mig i smaken tyvärr. Lite för kemisk och något smulig i konsistensen enligt mig.

Sofia Thelander

Så tycker testpiloterna om Cola

De fartfyllda ferraribilarna gick direkt hem hos testpiloterna som är väldigt glada i colasmaken. De beskriver en intensiv colasmak, bra konsistens som ger tuggmotstånd och lagom storlek. De som inte rekommenderar tycker att de smakar kemiskt och fastnar i tänderna. Det blir ändå helt klart ett grönt ljus för dessa colabilar.

Toms Ferrarigodis image 1 Toms Ferrarigodis image 2 Toms Ferrarigodis image 3

86 % rekommenderar (779 testpiloter)

avatar

Toms Ferrari Cola har en härlig Colasmak och är precis rätt konsistens så att varje bil räcker länge. Dessutom bra storlek på bitarna.

Johanna Nyström
avatar

Så goda smaker på båda godisarna. Men speciellt Ferrari bilarna var det riktig bra smak på! 👌 Sen var dom mjuka och bra också, toppen!

Beatrice Åhnström
avatar

Vi tycker att colabilarna är lagom stora, goda i smaken, luktar Cola, har bra konsistens och kommer att köpa fler när detta race är över.

Anna Hofström Pekcetin

14 % rekommenderar inte (99 testpiloter)

avatar

Ferrari Cola smakade inte Cola. Kändes som kemisk smak. Tyvärr. Hade väntat mej mer smak som colaflaskorna från smågodishyllan.

Tomas Löf
avatar

Ferrari Cola luktar tvål och fastnar i tänderna när man äter. Dock är smaken god (smakar som glassen igloo). Löser ni resten, kommer jag rekommendera produkten.

Hans Knutzén
avatar

Cola-bilarna tyckte jag var för stora och jag fick lite dålig eftersmak efter några stycken. Men om de finns som lösgodis skulle jag antagligen ta ett par stycken.

Elina Karlsson

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Toms

Toms Ferrarigodis

Kul att du är godissugen! Vi på Toms lanserar på nytt den älskade Ferrariserien. Nu med ny, fräsch design men med samma goda smak. Ferrariserien finns i fyra härliga smaker och nu även som Pingvinstång, som dessutom är gelatinfri. 

 • En av Sveriges mest älskade godisikoner
 • Bara naturliga färgämnen
 • Ny design – samma goda smak! 
David Axelsson, Digital marknadskoordinator, Toms
David Axelsson

Digital marknadskoordinator, Toms