Sök
TheraPearl Ögonmask

Resultat

TheraPearl Ögonmask

Är du på jakt efter ett hjälpmedel till trötta eller svullna ögon? Nu kan du ta del av vad våra testpiloter tyckte om TheraPearl Ögonmask som formar sig efter ditt ansikte och kan kylas i frys eller värmas i mikron.

  • 95 % av 181 testpiloter rekommenderar TheraPearl Ögonmask
  • Produkt TheraPearl Ögonmask
  • Tillverkare Bausch & Lomb
  • Rekommenderat pris 129 SEK
  • Antal testpiloter 181
  • Antal som ansökt 9 841
  • Testperiod Maj - jun 2015

Testet genomförs av Smartson under maj 2015 utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa, tycka till och dela åsikter via Smartsons blogg och sociala medier samt besvara ett utvärderingsformulär.

Så tycker testpiloterna om TheraPearl Ögonmask

Hela 95 procent av testpiloterna tycker att TheraPearl Ögonmask håller vad den lovar och är så pass nöjda att de rekommenderar den till sina vänner. Främsta anledningen är att både huvudvärk och ögonbesvär lindras. Flera nämner också att masken ger en skön och avslappnande känsla, är enkel att använda och fungerar både varm och kall. De som inte rekommenderar nämner bland annat att masken känns obehaglig när den är för kall samt att gummibandet och själva passformen har förbättringspotential.

TheraPearl Ögonmask image 1 TheraPearl Ögonmask image 2 TheraPearl Ögonmask image 3

95 % rekommenderar (172 testpiloter)

avatar

Fantastisk produkt som minskar svullnaden kring ögonen i ett nafs.

Nina Bernhardsson
avatar

Skönt som inget annat. Huvudvärken försvann fort, funkar både varm och kall. Rekommenderas verkligen efter en hård arbetsdag. Skall tipsa alla mina vänner.

Lars Lindqvist
avatar

Den är helt underbar vid huvudvärk. Jag har då värmt den en stund i micron och efter bara ett par minuter försvinner spänningarna. Jag har även haft den i frysen under natten och haft den på mig på morgonen när jag snoozar. De mörka ringarna och svullnaden under ögonen försvinner på nolltid. Jag är supernöjd och kan verkligen rekommendera TheraPearl!

Natalie Ekstedt

5 % rekommenderar inte (9 testpiloter)

avatar

Gummibandet hade svårt att hålla den tunga masken på plats samt att masken blev alldeles för kall. Man måste vänta en bra stund innan man kan använda den.

Dante Ronsten
avatar

Skulle rekommendera TheraPearl ögonmask om det inte vore för deras obekvämlighet att ha dom på sig. Dålig "passform" och ett himla obehag just vid näsan! Annars hade ögonmasken en jättebra effekt vad det gäller både trötthet och huvudvärk. Efter ett par användningar så ser man "fräschare" ut.

Marie Johansson
avatar

Den funkar något bättre nu när jag har den i kylen istället för frysen, det var direkt obehagligt när den varit i frysen. Varm tyckte jag inte om alls.

Andreas Miller

Från sociala medier

Hälsning från Bausch & Lomb

TheraPearl Ögonmask

Unna dig en stunds välbefinnande i vardagen! TheraPearl ögonmask används för lindrande kyla eller värme, t.ex. om du har svullna eller trötta ögon, huvudvärk/spänningar eller varför inte för en stunds välförtjänt avkoppling. Vi ser fram emot att få ta del av hur du använder din mask! Du kyler den enkelt i frys eller värmer i mikro. Tack vare pärlorna i masken formar den sig efter ditt ansikte även om den är fryst, för bästa komfort och lindring.

  • Effektiv lindring för svullna och trötta ögon men även vid t.ex. huvudvärk och spänningar
  • Kan användas för kyla eller värme, formar sig efter ditt ansikte även när den är fryst
  • Kan användas om och om igen, helt fri från BPA, ftalater och latex
Madeleine Andersson, Produktansvarig, Bausch & Lomb
Madeleine Andersson

Produktansvarig, Bausch & Lomb