Sök
Synoptik iWear activ

Resultat

Synoptik iWear activ

Vill du läsa om det senaste inom endagslinser? Tillsammans med Synoptik bjöd vi in 2000 testpiloter att prova iWear activ och Synoptiks linsprenumeration Linser All-Inclusive™ kostnadsfritt under 3 månader. Totalt värde upp till 2588 kronor. Här kan du läsa hur det gått för våra linstestare och ta del av deras ögonöppnande upplevelser. #smartson #synoptik

 • Synoptik iWear activ 87 % av 1205 testpiloter rekommenderar Synoptik iWear activ
  Synoptik iWear activ
 • Synoptik Linser All-Inclusive™ 83 % av 1107 testpiloter rekommenderar Synoptik Linser All-Inclusive™
  Synoptik Linser All-Inclusive™
 • Produkt Synoptik iWear activ
 • Tillverkare Synoptik
 • Antal testpiloter 1 107
 • Antal som ansökt 10 367
 • Testperiod Maj - sep 2016

Synoptik iWear activ

 • Antal testpiloter 1 205

Synoptik Linser All-Inclusive™

 • Antal testpiloter 1 107

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa endagslinserna iWear activ samt Synoptiks linsprenumeration Linser All-Inclusive™. Kontaktlinsundersökning ingår och är obligatoriskt för alla testpiloter. Uppdraget består i att dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkterna. Testperioden är ca 2-3 månader.

Så tycker testpiloterna om Synoptik iWear activ

Sköna och behagliga sammanfattar iWear activ linserna. Testpiloterna tycker dem är bekväma och lätthanterliga och flera menar att de är så tunna att de knappt känns. Flertalet tycker att dem återfuktar bra under hela dagen och de har sluppit irritationer och rödhet. Några upplevde att linserna var för torra och skavde vilket gav en suddig syn. Övervägande testpiloter är riktigt nöjda tack vare komforten och smidigheten av dessa endagslinser.

Synoptik iWear activ image 1 Synoptik iWear activ image 2 Synoptik iWear activ image 3

87 % rekommenderar (1050 testpiloter)

avatar

Jag kan varmt rekommendera linserna. De var enkla och smidiga att sätta in och ta ut. De har bra passform och torkar inte ut ögat.

Ewelina Edborg
avatar

Sköna att bära, blir ej torr i ögonen, somnat med dom en hel natt och inga problem, mig passar dom fint. Mycket bra kvalitet för att vara endagslinser.

Göran Arvidsson
avatar

Väldigt mjuka och bekväma linser som "hoppar" på plats med en gång och sen känner man inte av dom alls. Nästan så att man glömmer ta ut dom på kvällen.

Jörgen Johansson

13 % rekommenderar inte (155 testpiloter)

avatar

Tyvärr passade inte linserna mig alls. Fick dubbelseende som fick blinkas bort. De torkade på kvällen. Upplevde lite skav.

Elin Olofsson
avatar

Jag ser suddigt, det blir jobbigt i ögonen som en hinna och lite kladdigt, jag måste blinka hela tiden för att kunna se och har ingen bra skärpa.

Mary Eriksson
avatar

Linserna gjorde mig torr och irriterad i ögonen. De linser jag annars använder fungerar mycket bättre för mig. Dock kan ju linserna passa en annan bärare bättre.

Per Ekholm

Så tycker testpiloterna om Synoptik Linser All-Inclusive™

De som testat linsprenumerationen är riktigt nöjda med att få linserna direkt i brevlådan. De menar att det är mycket praktiskt att slippa hålla koll på att beställa och riskera att stå utan linser. Testpiloterna uppskattar även linsundersökningen med bra service och rådgivning. Det negativa som framhävs är att det är dyrt och även oflexibelt. Vissa har även haft problem med leveransen. Utöver det väger det positiva med hemleverans tyngre i resultatet.

Synoptik iWear activ image 1 Synoptik iWear activ image 2 Synoptik iWear activ image 3

83 % rekommenderar (913 testpiloter)

avatar

Inte längre krångligt att ha linser! Äntligen slipper jag tänka på när jag ska boka tid för nya linser och jag får linser hem i brevinkastet i god tid så jag alltid har hemma. Mer tid över till annat!

Linn Blomberg
avatar

Praktiskt att inte behöva hålla koll på att beställa linser och gratis undersökning gör att man faktiskt kollar ögonen.

Jennie Walker
avatar

Behändigt och smidigt sätt att garantera att man alltid har fungerande linser.

Per Eriksson

17 % rekommenderar inte (194 testpiloter)

avatar

Tycker att det tyvärr är allt för dyrt. Kan köpa samma linser vi nätet för nästan halva priset.

Jessica Blidfält
avatar

Tanken är god, att få hem sina linser i brevlådan när man behöver dem. Men jag värjer mig mot den extremt långa uppsägningstiden på 60 dagar. Som man dessutom inte kan lösa online, utan måste göra i butik. Helt fruktansvärt lång tid för något som jag kan tänka mig att de löser i en databas så snart man är i butiken. Dags att modernisera även det.

Jenny Ivarsson
avatar

Det är väldigt smidigt, men alltför dyrt. Det går att komma undan den kostnaden väldigt lätt med lite ansträngning.

Mattias Berglund

Från sociala medier

Hälsning från Synoptik

Synoptik iWear activ

Vad kul att du vill vara med och testa vår bästa endagslins iWear activ och Linser All-Inclusive™ i 3 månader. Visste du att dessa linser är världens första och enda familj av silikonhydrogelbaserade endagslinser? Något som främjar vitare, klarare ögon och håller dina ögon friska. Linser All-Inclusive™ är perfekt för dig som vill ha en kontinuerlig kontakt med din optiker, samtidigt som du får bekvämligheten med hemleverans av linser. Välj vilken av Synoptiks 122 butiker som passar dig bäst. Det ska bli intressant att få ta del av era upplevelser under testperioden och vi önskar er lycka till!  

 • Linser fraktfritt hem i brevlådan
 • Alla optikerbesök ingår
 • 25% rabatt på glasögon och 10% rabatt på solglasögon
Karin Philipson, Produktchef Kontaktlinser, Synoptik
Karin Philipson

Produktchef Kontaktlinser, Synoptik