Sök
Swiss Clinic hudbehandling

Resultat

Swiss Clinic Skin Renewal

Nyfiken på mikronålsbehandling? 198 testpiloter har provat Skin Renewal, en hudbehandling bestående av en Skin Roller och Rejuvenating Serum som ska förnya huden, reducera fina linjer, rynkor och ärr - inifrån och ut. Se testpiloternas upplevelser nedan.

 • 70 % av 198 testpiloter rekommenderar Swiss Clinic Skin Renewal
 • Produkt Swiss Clinic Skin Renewal
 • Tillverkare Swiss Clinic
 • Rekommenderat pris 960 SEK
 • Pris för testpiloter 480 SEK
 • Antal testpiloter 198
 • Antal som ansökt 1 230
 • Testperiod Jun - aug 2017

Testet genomförs av Smartson och ditt uppdrag som testpilot är att testa produkten, dela upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Swiss Clinic Skin Renewal

Resultatet skiljer sig något, vissa upplever en stor skillnad och andra inte speciellt mycket. Mer lyster, ökad blodcirkulation, fasthet, jämnare hudton är några av fördelarna testpiloterna nämner om Skin Renewal. Några kände att huden blev torr eller irriterad samt att de hade behövt testa en längre tid för att se ordentligt resultat. Det är majoriteten som rekommenderar och överlag är denna hudvårdsrutin en positiv upplevelse.

Swiss Clinic Skin Renewal image 1 Swiss Clinic Skin Renewal image 2 Swiss Clinic Skin Renewal image 3

70 % rekommenderar (138 testpiloter)

avatar

Bör användas en längre tid för att ge resultat. Givetvis skiljer sig hudtyper, känslighet och påverkan mycket så olika människor får olika resultat. Det jag märkte skillnad var att jag tyckte att mina porer blev lite mindre och huden i pannan kändes slätare efter bara en vecka.

Nicole Sartz
avatar

Jag märkte jätteskillnad på min hy redan under första veckan! Själva rollningen som är aningen smärtsam är så tillfredställande, man känner att något kraftfullt och bra sätter igång i ansiktet när man rollat klart och smort sig med det superfräsha serumet! Jag är SÅ nöjd och kommer köpa övriga rollers hos Swiss Clinic med!

Nina Eskilsson
avatar

Jag tycker att den ger bra lyster och fina linjer!! Har använt roller nu i några månader och jag kan rekommendera den.

Kerstin Eriksson

30 % rekommenderar inte (60 testpiloter)

avatar

Produkten gör inte direkt porerna mindre. Jag ser ingen skillnad mellan före och nu. Däremot blir huden extremt torr, vilket är svårt att få bukt med. Skulle inte rekommendera.

Monica Svensson
avatar

Det gjorde ingen skillnad för huden, inte till det bättre iallafall. Ofta blev min hud irriterad och rödflammig och det tog lång tid innan det har lagt sig. Utöver det märkte jag inte någon skillnad.

Irina Andersen
avatar

Jag hade hoppas på att produkten skulle visa resultat då den såg professionell ut och även kostade en hel del. Första reaktionen var att den kändes billig eftersom den var i plast. Den var visserligen lätt att använda, men gav inte det resultat som jag förväntat mig efter två vecko-omgångar. Jag kommer dock fortsätta och hoppas på resultat.

Marie Holmstrand

Från sociala medier

Hälsning från Swiss Clinic

Vår hudbehandling Skin Renewal består av två produkter som tillsammans stimulerar produktionen av kollagen och elastin. Fina linjer, rynkor och ärr reduceras, huden blir slätare och fastare, elasticiteten förbättras och grova porer blir mindre. Vi vet att det låter för bra för att vara sant och det är därför vi vill nå ut till 300 testpiloter som kan få uppleva detta själv och återberätta sina erfarenheter. Vi är stolta över att 2015 ha vunnit årets innovationspris på Swedish Beauty Awards med hudbehandlingen Skin Renewal. Läs gärna artikeln om hudrollern på Elle.

 • Swiss Clinic - din skönhetsklinik i hemmet
 • Behandling mot akneärr och grova porer
 • Få slätare och fastare hud samt jämnare hudton
Fredrik Kristensson, Co-founder, Swiss Clinic
Fredrik Kristensson

Co-founder, Swiss Clinic