Sök
Svensk Rapsgris Karré i skivor

Resultat

Svensk Rapsgris Karré i skivor

Nu kan du ta del av testet av Svensk Rapsgris Karré i skivor från Scan. Av de 874 personer som har gett sitt betyg, väljer 80 procent att rekommendera produkten till en vän.

Tillsammans med Smartson och Scan testar 5 500 konsumenter Svensk Rapsgris under hösten 2013. Först ut i serien var Karré i skivor som nu recenserats. Karrén sitter på främre ryggpartiet, före kotlettraden och passar utmärkt på grillen eller i stekpannan. Klicka på bilderna nedan för att även ta del av testet av Svensk Raspgris Kotlett i skivor och Köttbullar.

  • 80 % av 874 testpiloter rekommenderar Svensk Rapsgris Karré i skivor
  • Produkt Svensk Rapsgris Karré i skivor
  • Tillverkare Scan
  • Antal testpiloter 874
  • Antal som ansökt 10 717
  • Testperiod Sep - nov 2013

Tillsammans med Smartson och Scan testar 5 500 konsumenter Svensk Rapsgris under hösten 2013.

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om Svensk Rapsgris Karré i skivor

Under hösten har vi kunnat följa alla engagerade testpiloters uppdrag att tillaga karrén, dela sitt favoritrecept och bedöma dess smak, mörhet och saftighet. Majoriteten rekommenderar produkten till en vän och genomsnittsbetyget landade på 7,64 av 10. Eftersom varje karré är unik varierar omdömen kring styckning, fettandel och hur mycket som behövdes putsas bort innan tillagning. De som rekommenderar råvaran lyfter fram dess goda smak, mörhet och saftighet. Bland förbättringspunkterna lyftes att det höga priset inte levde upp till kvaliteten och smaken, samt att det inte är KRAV-märkt.

Svensk Rapsgris Karré i skivor image 1 Svensk Rapsgris Karré i skivor image 2 Svensk Rapsgris Karré i skivor image 3

80 % rekommenderar (695 testpiloter)

avatar

Kändes lyxigare än vanlig karré. Väldigt mört och gott.

Gry Backman
avatar

Svenskt kött bör premieras och detta är ett bra alternativ.

Erik Thorsell
avatar

Mycket mör, mjuk och saftig, passade perfekt till just det receptet som jag gjorde. Kan lugnt säga att den höstiga grytan jag gjorde aldrig smakat bättre.

Haydeé Paiva Cabrera
avatar

Saftigt, mör, mycket kött, otroligt gott och svenskt. Man vet vad man får liksom.

Tina Jensen

20 % rekommenderar inte (179 testpiloter)

avatar

Har tyvärr svårt att motivera att köpa rapsgris istället för "vanlig" karré.

Simon Larsson
avatar

Avsaknad av fett och ben ger känslan av en utstansad köttbit.
Tjockleken betyder att man får ta till låg temperatur för att skapa en saftig köttbit.

Jon Vinberg
avatar

Köttet blev torrt. Och då grillade vi vanlig karré samtidigt som vi kunde jämföra med.

Anna Grindvik
avatar

På grund av vakumförpackningen och lukten. Jag tror inte på vakumförpackningen eller den långa hållbarheten, läste att någon trodde att butiker slarvar med temperaturen, vilket ger lukten.

Lars Johan Tegnér

Hälsning från Scan

Vi på Scan bjuder nu in dig att testa och tycka till om Svensk Rapsgris. En nyhet som produceras av utvalda svenska bönder. Grisarna får svensk rapsolja i fodret vilket gör att köttet blir saftigare och smakrikare, helt naturligt. Dessutom förändras fettsammansättningen och köttet får en högre halt av fleromättade fetter som Omega 3. Precis som resten av Scans produkter är Svensk Rapsgris 100 % svenskt kött. 
Nu låter vi totalt 5 500 konsumenter utvärdera Svensk Rapsgris under hösten 2013. Vill du ansöka till testerna och även ta del av snacket kring Svensk Rapsgris? Följ Scan på Facebook och få de senaste nyheterna kring testerna.
Vad kul att du ville prova vår karré av svensk rapsgris! Våra grisar har fått svensk rapsolja i sitt foder, vilket ger ett naturligt mörare, smakrikare och saftigare kött. Vi jobbar ständigt med att utveckla och förbättra våra produkter och då är dina synpunkter värdefulla för oss. Det har varit mycket intressant att få höra vad du tycker om vår karré.
Robert Lundgren, Kategorichef rött kött, HKScan Sweden, Scan
Robert Lundgren

Kategorichef rött kött, HKScan Sweden, Scan