Sök
STIHL Högtryckstvätt

Resultat

STIHL Högtryckstvätt

På jakt efter en ny högtryckstvätt? Under sommaren har 31 testpiloter i Norden testat STIHL RE 130 PLUS, en högtryckstvätt med borstlös induktionsmotor, integrerad vagn och en extra lång sprutanordning med softgrip handtag. Läs vidare för att ta del av resultatet.

 • 97 % av 31 testpiloter rekommenderar STIHL RE 130 PLUS
 • Produkt STIHL RE 130 PLUS
 • Tillverkare STIHL
 • Rekommenderat pris 3 290 SEK
 • Pris för testpiloter 1 645 SEK
 • Antal testpiloter 31
 • Antal som ansökt 2 464
 • Testperiod september 2021

Testpiloterna fick möjlighet att även köpa altantvätten RA 110 till reducerat pris.

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av STIHL där testpiloterna fick köpa produkterna till reducerat pris. Uppdraget var att utvärdera, skapa videorecensioner och dela upplevelser via Smartson.

Så tycker testpiloterna om STIHL RE 130 PLUS

Maskinen upplevs som kraftfull och effektiv, samtidigt som den är lätt att hantera och smidig att rulla. Testpiloterna tycker det är praktiskt att alla tillbehör kan förvaras på maskinen och den långa vattenslagen uppskattas mycket. Även den ergonomiska utformningen får tummen upp av testpiloterna. Totalt är det hela 97% som rekommenderar högtryckstvätten från STIHL.

STIHL RE 130 PLUS 1 STIHL RE 130 PLUS 2 STIHL RE 130 PLUS 3

97 % rekommenderar (30 testpiloter)

avatar
Väldigt lätthanterlig och smidig. Gör ett kanonjobb utan större ansträngning. Smidig att ha extra munstycken i anslutning till tvätten. Bra och greppvänligt skaft. Supernöjd!
Myy Sterling
avatar
Stihl RE130 Plus upplever vi som en stark och effektiv högtryckstvätt som snabbt tar bort smuts från bilen, stenar, uteplatsen, flaggstången, asfalten och betong/stenplattor. Den är smidigare än våra tidigare maskiner, lätt att flytta tack vare den ergonomiska utformningen och man kan lätt arbeta med maskinen i timmar.
Nina Peterson
avatar
Vi har använt STIHL på både vår altan och fasad med fantastiska resultat - vi som trodde vi skulle behöva måla i år räckte med att vi behövde tvätta fasaden.
Samantha Carlquist

3 % rekommenderar inte (1 testpiloter)

avatar
Jag kan bara använda den nya högtryckstvätten i 1 min då är trumman varm och stannar. Utan kabeltrumma går säkringen, det är inte okej.
Thomas Kudsen

Hälsning från STIHL

Vare sig du ska tvätta husfasaden, din bil eller altanen så får våra högtryckstvättar jobbet gjort utan krångel. RE 130 PLUS från STIHL är kraftfull, lätt att använda och av hög kvalitet. Den tar effektivt bort smuts med fokus på komfort. Nu är vi intresserade av att höra dina åsikter om tvätten!

 • Hög komfort
 • Enkel
 • Kraftfull
Mats Gustafsson, Nordic Product Manager, STIHL
Mats Gustafsson

Nordic Product Manager, STIHL

Fler tester från STIHL

Fler tester