Sök
STIHL COMPACT System

Resultat

STIHL COMPACT System

Vill du slopa sladden? Nu kan de se hur det gick för våra 12 testpiloter som fick uppdraget att snygga till trädgården med en batteridriven helhetslösning från STIHL bestående av grästrimmer, lövblås och häcksax. Resultatet? En riktig sommarsuccé!

 • 100 % av 12 testpiloter rekommenderar STIHL COMPACT System
 • Produkt STIHL COMPACT System
 • Tillverkare STIHL
 • Rekommenderat pris 6 070 SEK
 • Pris för testpiloter 3 016 SEK
 • Antal testpiloter 12
 • Antal som ansökt 2 373
 • Testperiod Apr - maj 2017

Testet genomförs av Smartson där du som testpilot betalar halva priset för att prova produkterna. Du hämtar och betalar produkterna hos någon av STIHLs återförsäljare. Uppdraget är att dela dina upplevelser via Youtube och en gemensam testpilotblogg. Efter testet utvärderas produkterna via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om STIHL COMPACT System

STIHLs batteridrivna verktyg har gjort ett riktigt bra intryck hos testpiloterna. De hyllar batteriets hållbarhet och snabba uppladdning, men även verktygens låga ljudnivå och lätthanterlighet. Flera nämner att lövblåsen har bra tryck, grästrimmern känns smidig och häcksaxen är vass och effektiv. Förslag på förbättringar är att lättare få ut tråden på grästrimmern samt att två batterier bör ingå. Resultat blir ändå 100% som skulle rekommendera Compact System, vilken fullträff!

100 % rekommenderar (12 testpiloter)

avatar

Hög kvalité och batteriet höll länge! Förvånad över hur bra tryck det var i lövblåsen. Min gamla trimmer hade inte en chans mot den nya och häcksaxen var stark men ändå lätt.

Nicklas Öjetoft
avatar

Otroligt bra produkter. Bra grästrimmer, lätt att hantera, bra resultat. Lövblåsen har rejält med kraft i sig, med lite träning kan man styra "blåset" bättre. Häcksaxen är vass och effektiv. Skär i grenar som om det vore smör. Lång hållbarhet på batteriet.


Katarina Eriksson
avatar

Har endast gott att säga om STHIL. Bra lättanvända redskap, kort uppladdningstid på batteriet. Dessutom utmärkt att kunna använda ett och samma batteri till så många maskiner. En stor fördel att redskapen inte är tunga, vilket gör dem lätta att både hålla och manövrera.

Valli Virödal

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från STIHL

Tack för att du vill delta som testpilot av STIHLs 36 V batterimaskiner i Compact System. Maskinerna är så tysta att de kan användas utan hörselskydd. När du trimmar eller blåser rekommenderar vi skyddsglasögon om det skulle stänka eller virvla upp partiklar.

 • Ett batteri och laddaren AL 101 passar till alla produkter
 • Tysta maskiner
 • Inga avgaser
Niclas Zetterberg, Produktchef, STIHL
Niclas Zetterberg

Produktchef, STIHL

Fler tester från STIHL

Fler tester