Sök
Springyard Sensus

Resultat

Springyard Sensus Leather

Vill du öka komforten i dina skor? Läs resultatet från testpiloterna som utvärderat Springyard SENSUS, en sula i vegetabiliskt garvat kalvläder. SENSUS är utvecklad av fotexperter för att ge stöd och dämpning för en ökad komfort. Det aktiva kolfiltret på sulans undersida absorberar fukt och motverkar dålig lukt för en fräschare känsla. Något som också bekräftas av testpiloterna där 90% väljer att rekommendera.

  • 90 % av 230 testpiloter rekommenderar Springyard Sensus Leather
  • Produkt Springyard Sensus Leather
  • Tillverkare Springyard
  • Rekommenderat pris 300 SEK
  • Antal testpiloter 230
  • Antal som ansökt 8 881
  • Testperiod Okt - dec 2017

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Springyard Sensus Leather

Testpiloterna svävar på moln efter att de testat Springyard Sensus sulor. De beskriver sulorna som sköna och fräscha samtidigt som det ger ett extra stöd. Några av testpiloterna upplevde att sulorna var för stora för skorna och att de inte gjorde någon större skillnad. För testpiloterna var Springyard Sensus sulorna en wow-effekt och många kan inte tänka sig att gå utan dom.

Springyard Sensus Leather image 1 Springyard Sensus Leather image 2 Springyard Sensus Leather image 3

90 % rekommenderar (207 testpiloter)

avatar

De bästa jag provat. Skorna känns som nya och knän och rygg kände förändringen direkt när de kom i mina nertrampade, men kära favoritkängor. Aktivt kol ser till att fötterna känns torra och fräscha. Blir helt klart ytterligare sulor av detta slag

Carina Hargby
avatar

Jag rekommenderar den här produkten, eftersom den efter bara 7 dagars användning har förbättrat mina fötter avsevärt. Det känns mycket bra och jag har inte märkt av något obehag av att använda sulorna. Jag kommer personligen att använda sulorna för att underhålla min fotvård framöver.

Mattias Fohrman
avatar

Sulan har fantastisk passform, ett skönt material som känns slitstarkt och formar sig fint efter foten. Den ger perfekt stöd runt häl och under hålfot för en skön känsla hela dagen. Det är helt omöjligt att gå i ett par skor utan Sensus sulan när man använt den en period. 

Hannah Johansson

10 % rekommenderar inte (23 testpiloter)

avatar

De var väl sköna och så, men jag har svårt att rymma en sån pass tjock sula i någon av mina skor tyvärr.

Malin Lundqvist
avatar

Tycker sulan var ganska hård. Trodde att det skulle vara lite mer "padding" i sulan. Tycker inte heller det hjälper särskilt mycket mot svettlukt.

Daniel Forslund
avatar

Jag har faktiskt inte märkt någon betydlig skillnad eller förbättring. Det var mjukare och skönare att gå med produkten än utan den men det var allt som jag upplevt.

Nermina Wikstrom

Från sociala medier

Hälsning från Springyard

Sensus uppbyggda sulor är tillverkade för hand i Europa och utvecklade av fotexperter. Materialvalen är gjorda för bästa möjliga funktion och högsta möjliga kvalitet, med miljö och hållbarhet i fokus. Samtliga sulor bygger på en tunn och smidig ortopedisk brygga som ger ett stabilt stöd, dämpning och avlastning för hela foten. Komforten ökar och medför att hållningen förbättras. Nu ser vi fram emot att ta del av era upplevelser!

  • Den tunna, lätta ortopediska bryggan ger hålfoten bra stöd, förbättrar hållningen och förebygger hälsporre.
  • Motverkar dålig lukt och ger en fräschare känsla i skon. Läder låter dessutom fötterna andas.
  • Kalvläder av hög kvalitet som är mjukt, formbart och tåligt. Låg miljöpåverkan med en vegetabilisk garvningsprocess.
Martin Nilsson, Marketing Manager, Springyard
Martin Nilsson

Marketing Manager, Springyard