Sök
SMSgrupp

Resultat

SMSgrupp

Under sommaren 2013 har Smartsons testpiloter fått möjligheten att testa tjänsten SMSGrupp med vänner och bekanta. Ta del av deras recensioner och tankar om hur de använder sms som kommunikationsform i sin vardag.

Vad är en SMS-grupp? En grupp kan till exempel vara kollegorna på jobbet, kören, syjuntan, golfgänget, föräldrarna i dagisgruppen, matlagningskursen eller vilken annan grupp som helst där du på ett enkelt sätt behöver nå flera personer samtidigt. Det enda testpiloterna behövde var sina vänners mobilnummer och deras önskan att delta.

  • 83 % av 223 testpiloter rekommenderar SMSgrupp
  • Produkt SMSgrupp
  • Tillverkare SMSgrupp
  • Antal testpiloter 223
  • Antal som ansökt 840
  • Testperiod Jun - aug 2013

Testet genomförs av Smartson under juni 2013. Varje testpilot får en film via film2home

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om SMSgrupp

Testpiloterna som har svarat på utvärderingen har överlag uppskattat tjänsten och har under testet lyft fram det som är bra och vad som kan förbättras. Majoriteten som betygsatt SMSGrupp använder den nu flera gånger i veckan.

På plussidan är möjligheten att nå många på ett snabbt och effektivt sätt det starkaste argumentet för att använda tjänsten. Det bedöms som enkelt att skapa grupper och att lägga till nya personer. Feedback på förbättring är att grupperna kan delas upp i undergrupper, möjlighet att skicka mms och enklare kunna importera kontaktboken från mobiltelefonen.

SMSGrupp image 1 SMSGrupp image 2 SMSGrupp image 3
avatar

Vi är ett kompisgäng som har haft mycket nytta av sms-grupp då några inte har iPhones eller iMessage. Det blir enklare och alla når alla plus att det inte kostar så mycket som det gör när man skickar ett gruppmeddelande! En riktigt bra sak jag och mina vänner använder ofta! Plus att det är så enkelt att starta.

Ine
avatar

Så enkelt att det nästan är löjligt, startade upp flera grupper på några minuter.Vi är redan igång och messartill varandra i de olika grupperna. Vi har kul.

Kari Mattson
avatar

Tjänsten fungerar än så länge felfritt. Har skapat några grupper och alla inblandade verka nöjda. Fördelen med det här är att alla inte måste ha t.ex. iMessage för att smset ska komma i samma grupp.
Som när jag skickar till mina föräldrar. Jag har dem i en grupp, men pappa har inte iMessage så smsen skickas ändå separat.. Lite irriterande, men det här har ändrat på det!

Malin Lindell
avatar

Har aldrig använt någon grupptjänst för SMS förut så jag har inget att jämföra med men det var väldigt smidigt att komma igång och skapa sin första grupp, tror inte att det kan bli mycket enklare än såhär.

Robin Hammarstedt

Hälsning från SMSgrupp

Vem skulle göra vad? När ses vi? Kommer alla? 

Alla har vi försökt organisera födelsedagskalas, middagar, resor med kompisarna eller nästa träning med laget. Ofta slutar det med spridda konversationer och missförstånd. Många försöker lösa detta med appar, mejl eller Facebook som lätt missas i bruset. Dessutom kräver dessa alternativ att man har en viss telefon eller installerar något.
Med SMSgrupp spelar det ingen roll, alla kan vara med och alla får svaren. Du behöver inte ens tvinga din vän att ladda ned något för att lägga till den i gruppen. Lika enkelt som det är genialt.
  • Du når alla för priset av ett SMS – oavsett hur stor gruppen är
  • Fungerar i alla telefoner – iPhone, Android, äldre telefoner etc
  • I samarbete med Telia, Tele2, Halebop, Telenor, 3 och Comviq
Vad kul att du är intresserad av att läsa om vår tjänst. Det har varit jätte intressant att höra vad testpiloterna tycker om SMSgrupp och vilka grupper de har skapat.
Annika Hagerman, Marketing Director, SMSgrupp
Annika Hagerman

Marketing Director, SMSgrupp