Sök
Smarteyes glasögon

Resultat

Smarteyes glasögon

Sugen på en ny look? Här kan du titta närmare på vad 135 testpiloter tycker om sina glasögon från Smarteyes. Intresset för att delta i testet var stort med över 19 000 som ansökte. För de utvalda testpiloterna har det ingått en synundersökning hos någon av Smarteyes butiker samt ett par kompletta, valfria glasögon.

  • 98 % av 135 testpiloter rekommenderar Smarteyes glasögon
  • Produkt Smarteyes glasögon
  • Tillverkare Smarteyes
  • Antal testpiloter 135
  • Antal som ansökt 19 353
  • Testperiod januari 2016

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa glasögon från Smarteyes och genomföra en synundersökning, därefter dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera glasögonen. De utvalda testpiloterna får behålla glasögonen efter testet.

Så tycker testpiloterna om Smarteyes glasögon

Testpiloterna har uppmanats att dela sina ärliga upplevelser via en gemensam blogg och i sociala medier samt att svara på en utvärdering. Bilden som framträder är mycket positiv. Allt från tidsbokning till utprovning och leverans av glasögon beskrivs som lyckade inslag i testet. Bemötandet i butikerna lyfts särskilt fram samt att det finns ett brett utbud av bågar. Det är ett fåtal testpiloter som inte rekommenderar Smarteyes och dessa har främst synpunkter på glasögonens kvalitetskänsla.

Smarteyes image 1 Smarteyes image 2 Smarteyes image 3

98 % rekommenderar (132 testpiloter)

avatar

Är jättenöjd med service, passform, modell, design osv. Samt jättebra och prisvärda priser. Skulle absolut rekommendera Smarteyes.

Madeleine Olander
avatar

Väldigt bra service, bra priser samt riktigt bra utbud av bågar.

Alex Siman
avatar

Grundlig synundersökning. Oerhört bra bemötande i butiken.
Många snygga bågar till bra priser! Snabb leverans. Hjälpsamma även efter köpet när bågarna behövdes justeras och så vidare. En bra upplevelse av butiken.

Emilia Klint

2 % rekommenderar inte (3 testpiloter)

avatar

Man får det man betalat för. Dålig kvalitet på bågen, de fick den inte att sitta bekvämt och rakt. Dock ett bra budgetalternativ om man inte har så höga krav och förväntningar.

Malin Slagbrand
avatar

Jättebra service och vänliga och hjälpsamma men jag kan inte se i mina glasögon. Även fast de har bytt ut glaset en extra gång så är det som man är berusad när man tar på sig dem. Därför kan jag inte rekommendera dem till någon.

Jannica Lundgren
avatar

Är tveksam. Jag fick bra service! Optikern var tydlig och bra, säljaren i butiken var trevlig och hjälpsam. Allt gick smidigt och jag fick glasögonen fort, men det är dålig kvalitet på bågarna. De känns billiga och går inte att fälla ihop ordentligt utan att göra det med våld, Glasen är tjocka vilket inte är snyggt på en så tunn båge.

Ida Johansson

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Smarteyes

Smarteyes
Smarteyes
Smarteyes

Ända sen starten har vi på Smarteyes haft en annorlunda syn på glasögon. Vi ser dem som någonting mer än ett synhjälpmedel – vi ser dem som en modeaccessoar. Det ska vara enkelt och roligt att uttrycka sin personlighet och stil med nya glasögon. Våra glasögon har hög kvalitet när det kommer till optik och ytbehandling.

  • Välj fritt mellan 1000 bågar
  • Designade glasögon av hög kvalitet till attraktiva priser
  • 60-tal butiker över hela landet med erfarna, legitimerade optiker
Jonas Fredriksson, Marknadsansvarig, Smarteyes
Jonas Fredriksson

Marknadsansvarig, Smarteyes