Sök
Sigdal Fröknäcke Örter & Havssalt

Resultat

Sigdal Fröknäcke Örter & Havssalt

Är en bra start på dagen viktigt för dig? Då borde du ta del av resultatet för testet av Sigdal Fröknäcke Örter & Havssalt, ett knäckebröd med hög naturlig proteinhalt och mycket fiber. Vi gav 500 kreativa testpiloter uppdraget att boosta mackan och skapa nya recept. Ta del av deras knapriga upplevelser nedan.

 • 95 % av 381 testpiloter rekommenderar Sigdal Fröknäcke Örter & Havssalt
 • Produkt Sigdal Fröknäcke Örter & Havssalt
 • Tillverkare United Bakeries
 • Rekommenderat pris 31 SEK
 • Antal testpiloter 381
 • Antal som ansökt 6 662
 • Testperiod Maj - jun 2017

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten, filma sin upplevelse och dela videoklipp i dina sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Sigdal Fröknäcke Örter & Havssalt

Vilken Sigdal-succé! Kombinationen havssalt och örter på krispigt knäcke blev en hit. Knäckebröden passar bra att äta som de är eller tillsammans med pålägg, flera beskriver smaken som välbalanserad. Extra plus i kanten ger testpiloterna för det rika protein- och fiberinnehållet vilket ger lång mättnadskänsla. Ett fåtal tyckte att örtsmaken var för framträdande medan andra hade önskat mer smak och sälta. Slutresultatet visar dock att Sigdal fröknäcke kommer blir ett stående inslag på menyn.

Sigdal Fröknäcke Örter & Havssalt image 1 Sigdal Fröknäcke Örter & Havssalt image 2 Sigdal Fröknäcke Örter & Havssalt image 3

95 % rekommenderar (361 testpiloter)

avatar

Jag rekommenderar Sigdal Fröknäcke för att det var så himla gott och mättande. Lätt att bre på något eller lite grönsaker och vips - ett mättande och nyttigt mellanmål.

Arddita Gadderus
avatar

Riktigt smakrikt. Goda smaker, lagom saltat och bra storlek/tjocklek på knäckebrödet. Detta rekomenderar jag verkligen andra att testa, mycket gott!

Nina Petersson
avatar

Bra smak med lagom sälta och där inslaget av örtkrydda ger brödet en mer intressant smak. Storleken på bröden är precis lagom och passar med så gott som alla pålägg. Högt protein- samt fiberinnehåll och endast naturliga ingredienser gör att Sigdals fröknäcke funkar toppen för känsliga magar! Ett idealiskt inslag på frukostbrickan!

Ellen Eklind

5 % rekommenderar inte (21 testpiloter)

avatar

Ett intressant bröd, dock hyfsat smaklöst. Bland annat så skulle nog behövas mer salt.

Patrik Vildtörna
avatar

Tycker faktiskt att de är för tjocka och saknar salt. Mer salt hade fått mig att rekommendera dessa. Gärna pumpakärnor i också.

Maria Andersson
avatar

Jag personligen tyckte den smakade för mycket örter som gjorde tog över smaken på det man hade på. Har testat med brie och marmelad, ost och skicka och mjukost.

Marcela Grunditz

Hälsning från United Bakeries

Nu har ni möjlighet att prova vårt goda och nyttiga Sigdal Fröknäcke. Baserat på olika sädesslag och fröer med hög naturlig proteinhalt och mycket fiber. Ett naturligt fröknäcke som mättar under lång tid. Hoppas ni kommer gilla det lika mycket som vi gör!

 • Bakat med naturliga råvaror och naturligt proteinrik = 19% protein
 • Fiberrik = 15% fiber
 • Bakat på olika sädesslag och fröer som håller dig mätt länge
 • Passar lika bra till frukost, som mellanmål eller till ostbrickan
Anders Hedin, Försäljningschef, United Bakeries
Anders Hedin

Försäljningschef, United Bakeries