Sök
SF Kids Play

Resultat

SF Kids Play

Har du barn som gillar att underhållas av Pippi, Alfons och andra härliga karaktärer? Nu har 1245 testpiloter runt om i Norden testat och delat sina upplevelser kring SF Kids Play, se nedan hur de upplevde streamingtjänsten.

  • 78 % av 1245 testpiloter rekommenderar SF Kids Play
  • Produkt SF Kids Play
  • Tillverkare SF Studios
  • Rekommenderat pris 59 SEK / månad
  • Antal testpiloter 1 245
  • Antal som ansökt 5 263
  • Testperiod Maj - jul 2017

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa SF Kids Play-appen och dela upplevelser och recensioner i sociala medier med #smartson #sfkidsplay och svara på ett utvärderingsformulär. Varje testpilot får prova tjänsten utan kostnad i tre månader (värde 177 kr).   

Så tycker testpiloterna om SF Kids Play

SF Kids Play går inte bara hem hos barnen utan även föräldrarna som fått sig en riktig nostalgitripp. De beskriver appen som lättnavigerad och med ett bra utbud, vidare uppskattas att det går att ladda ner innehåll för att titta offline samt att appen kan användas på flera enheter. En del tycker att appens utformning och innehåll inte står sig mot konkurrenter på marknaden. Några beskriver även att de haft problem med att appen hänger sig. Totalt sett är de nordiska testpiloterna nöjda med denna streamingtjänst och 78 procent väljer att rekommendera.

78 % rekommenderar (976 testpiloter)

avatar

Ett brett och bra utbud till barn i olika åldrar. Offlineläget är underbart, och räddade en lång bilfärd. Istället för en rastlös, gnällig, fyraåring hade jag en dotter som tjöt av skratt och sjöng med så fort "pippisången" spelades.

Nichlas Gullstrant
avatar

Barnen älskar appen, lätt att ha med och enkel att använda på chromecasten. Utbudet är perfekt en regnig dag eller när barnen är sjuka. Stort plus för hur den är utformad, så barnvänlig!

Ingela Hedlund
avatar

Bra att man kan ställa in på åldersspann och att den är väldigt användarvänlig för barnen att bläddra runt på. Och att man kan spara favoriter är väldigt bra. Lätt att streama till TVn via Chromecast.

Åsa Klimos

22 % rekommenderar inte (269 testpiloter)

avatar

Utbudet är ok men appen är dåligt gjort. Den är låst till landscape med en svårnavigerad meny. Det funkar bara att spela upp via Chromecast ibland. Ofta låser sig hela appen.

Sandra Ericsson
avatar

För lite utbud att betala för. Tänker för långsamt, trots bra internet har vi flera gånger fått se på Viaplay istället för den står bara och snurrar och visar inte upp programmen. Bra idé med barnvänlig app men ser hellre att det funkar än att layouten är smidig.

Johanna Elmström
avatar

Det känns som att SF Play inte har så mycket att erbjuda gentemot de andra aktörerna på marknaden. Ev. för priset. Men jag ser annars inte någon direkt anledning till att köpa tjänsten.

Emil Skala

Från sociala medier

Hälsning från SF Studios

SF Kids Play

SF Kids Play är en streamingtjänst med filmer, tv-serier och böcker för barn som förutom alla Astrid Lindgrens klassiska filmäventyr innehåller allt ifrån Alfons Åberg till Pingu och Fåret Shaun. Vi önskar nu engagerade användare som kan hjälpa oss att utveckla tjänsten. Som testare får du 3 månaders gratis användning (värde 177 kr) så att du kan njuta av SF Kids Play hela sommaren! Med offline-funktionen har du alltid med dig bra barnfilm på semestern, oavsett om du tar tåget till mormor eller njuter av solen utomlands.  

  • Utvecklad för barn, en trygg miljö
  • Offline, ta med favoriterna på sommarresan
  • Föräldrainställningar (timer, åldersbegränsningar m.m.)
Jessica Berglund, Produktchef, SF Studios
Jessica Berglund

Produktchef, SF Studios

Fler tester från SF Kids

Fler tester