Sök
SF Kids Play 2018

Resultat

SF Kids Play 2018

Sommaren har spenderats tillsammans med SF Kids Play. En playtjänst med filmer, serier och nu även böcker med hundratals titlar som 842 testpiloter i Norden testat under 3 månader. Häng med på äventyr och se vad testpiloterna tyckte om denna playtjänst. 

 • 84 % av 842 testpiloter rekommenderar SF Kids Play
 • Produkt SF Kids Play
 • Tillverkare SF Kids Play
 • Rekommenderat pris 69 SEK / månad
 • Antal testpiloter 842
 • Antal som ansökt 2 068
 • Testperiod Jun - aug 2018

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa appen SF Kids Play och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om SF Kids Play

Barn och föräldrar har nu testat och utvärderat SF Kids Play, och majoriteten är nöjda! Den enkla appen gör det möjligt för barnen att sköta filmvalet själva och tjänsten har ett brett utbud av film, serier och böcker. Många uppskattar att det finns äldre sevärda svenska filmer och serier, och har flitigt använt funktionen att ladda ner till offlineläge för att titta på filmer under internet-lösa semesterturer. Mest omtyckt verkar SF Kids Play vara av barn i åldrarna 0-7 år. De som väljer att inte rekommendera tjänsten tycker att utbudet är för litet jämfört med andra streamingtjänster och att tekniken har krånglat för mycket på vissa håll.

SF Kids Play 2018 image 1 SF Kids Play 2018 image 2 SF Kids Play 2018 image 3

84 % rekommenderar (705 testpiloter)

avatar

Det är en jättebra app med många bra filmer och serier. Det bästa är att alla Astrid Lindgrens filmer finns där. Både jag och barnen gillar upplägget med bubblorna som visar vilka filmer man väljer bland.

Susanna Klemming
avatar

Bra tillgång till många bra svenska barnfilmer och möjligheten att lägga filmerna offline så småttingarna kan kolla på längre bilresor är kanon. Barnböcker finns med och flertalet med uppläsare.

Andreas Jilmefors
avatar

Smidigt med allt på ett ställe, enkelt även för barnen att använda. Utan reklam eller risk att klicka i en massa olämpligt att se.

Anna Hofström Pekcetin

16 % rekommenderar inte (137 testpiloter)

avatar

Svår att navigera i mobilen. Det går inte att spela upp flera avsnitt efter varandra. Körde Chromecast och det gick inte att koppla upp med Chromecast innan filmen sätter igång.

Sara Edlund
avatar

Innehållet var inte tillräckligt lockande för att barnen skulle vilja titta.

Kristoffer Åkesson
avatar

Gränssnittet var jobbigt, inställningar sparades inte och det var jobbigt att appen tvingande en att använda telefonen i liggande läge.

Elin Larsson

Från sociala medier

Hälsning från SF Kids Play

SF Kids Play 2018
SF Kids Play innehållet inte bara filmer och serier för barn, utan nu även böcker. Förutom Astrid Lindgrens klassiska filmäventyr innehåller tjänsten allt från Mumintrollet till Greta Gris och Brandman Sam. Här finns aktiviteter för alla tillfällen, både när det är dags att varva ner och när man har en massa spring i benen. Vi önskar nu engagerade familjer som kan hjälpa oss att utveckla tjänsten. Som testare får du 3 månaders fri användning (värde 207 kr) så att ni kan njuta av SF Kids Play hela sommaren! Med offline-funktionen har du alltid med dig barnens favoriter på semester, oavsett om ni tar tåget till mormor eller njuter av solen utomlands.  
 • Utvecklad för barn
 • Offline på allt innehåll, ta med favoriterna på sommarresan
 • Föräldrafunktioner (timer, åldersinställningar mm)
 • Massvis med innehåll! Över 40 000 minuter serier, filmer och 200 böcker
SF Kids, Vännerna på, SF Kids
SF Kids

Vännerna på, SF Kids

Fler tester från SF Kids

Fler tester