Sök
SF Kids sommar 2019

Resultat

SF Kids 2019

Har du ett barn som älskar film, serier och ljudböcker? Nu har 1449 testpiloter recenserat SF Kids fritt i 90 dagar där uppdraget var att botanisera bland innehållet i appen och dela recensioner med #sfkids och #smartson. Med offline-läget finns tillgång till allt innehåll även utan internetuppkoppling, en toppengrej till sommarens resor. Till sist valde 81% av Smartsons testpiloter att rekommendera tjänsten.

 • 81 % av 1449 testpiloter rekommenderar SF Kids play sommar 2019
 • Produkt SF Kids play sommar 2019
 • Tillverkare SF Kids
 • Rekommenderat pris 69 SEK
 • Antal testpiloter 1 449
 • Antal som ansökt 2 925
 • Testperiod Maj - sep 2019

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att testa SF Kids utan kostnad i 90 dagar och dela sina upplevelser i sociala kanaler. Efter testet utvärderades tjänsten via ett webbformulär och fick en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om SF Kids play sommar 2019

Under sommaren har barn och föräldrar utvärderat SF Kids och det är en nöjd trupp som ger tummen upp! Flera av testpiloterna är mycket nöjda med tjänsten och tycker att det finns ett stort utbud av olika filmer, serier och böcker att välja mellan. Speciellt bra är det att man kan ladda ner filmer eller böcker och se offline vilket uppskattas särskilt av de som provat tjänsten på resa under semestern. Innehållet som erbjuds lämpar sig mest till barn i åldrarna 0 till 7 år anser flera av testpiloterna. De som väljer att inte rekommendera denna tjänst tycker att det är för smalt utbud, de trivs bättre med andra streamingtjänster och att den tekniska biten krånglar för mycket.

SF Kids 2019 image 1 SF Kids 2019 image 2 SF Kids 2019 image 3

81 % rekommenderar (1170 testpiloter)

avatar

Den är lätt att använda och underhållande för barn och vuxna samt det ger barnen en säker underhållning utan att risken för att de ska se något olämpligt.

Mi Karlsson
avatar

Bra och rolig, ett stort plus är att man kan ställa in ålder. Även att det finns ljudböcker är också ett stort plus.

Emelie Klingzell
avatar

Ljudbok/e-bok har vår dotter fastnat för! Hon kan lyssna/läsa flera böcker i sträck. Av den anledningen skulle jag rekommendera SF Kids. Övriga utbudet skiljer sig inte mycket åt från övriga appar vi använder och dottern tycker det är mycket serier/filmer för småkusinerna (dvs småbarn). Det vore dock önskvärt att kunna casta även böckerna av ergonomiska skäl.

Pia Melin

19 % rekommenderar inte (279 testpiloter)

avatar

Skulle hellre satsat på en streamingtjänst där även vanliga spelfilmer och serier finns med. Man blir väldigt begränsad genom att ha enbart ha SF Kids. De flesta streamingtjänster idag har redan sektioner för barn och ungdomar och det är därför förmånligare att ha en sådan tjänst för sin familj.

Rasmus Hollin
avatar

Det finns så mycket för barn där de kan se filmer och barnprogram gratis (SVT Play, Youtube osv) så det känns onödigt att betala för en extratjänst. Exempelvis Viaplay (som vi vuxna i familjen ändå betalar för) har ett väldigt brett utbud även för barn, så vi har inte riktigt haft användning för denna tjänst.

Mony Bodin
avatar

Tjänsten levde inte upp till förväntningarna. Det tekniska krånglade och när man ville ladda ner något program på mobilen för att barnen skulle kunna se på resan var det inte tillräckligt med minne för att de skulle fungera.

Nina Lindeberg

Från sociala medier

Hälsning från SF Kids

SF Kids 2019

Med SF Kids kan du återupptäcka filmer och serier från din egen barndom samtidigt som barnen hittar sina nya favoriter. Vi erbjuder allt från Astrid Lindgrens älskade figurer till nyare bekantskaper som Greta Gris och Brandman Sam. Vårt utbud utökas kontinuerligt, nu senast med spännande ljud- och e-böcker och format som Move-it. Vi är ett nyfiket team och ser fram emot att höra vad du tycker om vår tjänst!

 • Trygg miljö designad för barn
 • Brett utbud av film, serier, ljud- och e-böcker
 • Titta offline på alla enheter
   
SF Kids, Vännerna på, SF Kids
SF Kids

Vännerna på, SF Kids

Fler tester från SF Kids

Fler tester