Sök
SF Anytime

Resultat

SF Anytime

Nyfiken på de senaste filmerna från bioduken? Nu har ett gäng filmsugna testpiloter i norden provat SF Anytime med uppdraget att utvärdera tjänsten genom att hyra 3 filmer kostnadsfritt och dela sin bästa filmstund i sociala medier. Kolla in resultatet här och se vad SF Anytime har att bjuda på. 

  • Produkt SF Anytime
  • Tillverkare SF Anytime
  • Antal testpiloter 1 100
  • Antal som ansökt 6 435
  • Testperiod Dec 2017 - feb 2018

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att utvärdera SF Anytime genom att hyra tre filmer, dela sina upplevelser i sociala kanaler och till sist svara på en utvärderingsenkät. Men framförallt, att ha kul på vägen! Testperioden är 2 veckor och värdet för tre hyrfilmer är cirka 147 kronor. 

Så tycker testpiloterna om SF Anytime

Att SF Anytime är en användarvänlig filmtjänst med hög ljud- och bildkvalitet, är många av de nordiska testpiloterna överens om. Det är däremot delade åsikter om filmutbudet där många är positiva till variationen av gamla och nya filmer. De som inte rekommenderar tjänsten upplever att utbudets bredd inte matchar förväntningarna. En filmtjänst där man betalar för de filmer man tittar på är uppskattat av vissa, men inte av andra. Sammanfattningsvis är det ändå många som är nöjda och vill rekommendera SF Anytime.

72 % rekommenderar (833 testpiloter)

avatar

Det är så smidigt och enkelt! Du behöver bara bli medlem och det tar bara några sekunder! Det finns de senaste filmerna att hyra och de till bästa kvalité, utan lagg, bra ljud och med text om man så önskar. Positivt överraskad!

MARIA KRONVALL
avatar

En riktigt bra tjänst med väldigt många nya filmer. Hemsidan håller sig uppdaterad med nya filmer och det fanns en väldigt stort utbud av filmer som var från 2017. Det var enkelt och smidigt att hyra en film och var inga alls problem med lagg/buffer eller liknande. Det fanns heller ingen reklam på varken hemsidan eller i filmerna vilket var kanon!

SANDER BRAGE
avatar

Enkelt, smidigt och stort urval av filmer för hela familjen.

MARIA BLOMER

28 % rekommenderar inte (322 testpiloter)

avatar

Jag skulle inte rekommendera på grund av att utbudet var inte tillräckligt stort, det fanns inte så många nya filmer. En stor nackdel är att det inte går att välja filmer på appen utan man måste först välja på hemsidan vilken film man vill se för att sedan titta på film på appen.

Danijela Petrovic
avatar

Tyvärr inga nyheter som inte går att se till lägre pris än andras tjänster. Det vart en smula besvikelse. Krångligt att inte kunna hyra direkt via appen!!

MATS NÄSMAN
avatar

Det var inget fel på filmerna men jag tyckte det var jättekrångligt! Man skulle gå in på 2 ställen!! Det borde vara på samma plats hela momentet.

Margaretha Spennare

Från sociala medier

Hälsning från SF Anytime

Hej alla testpiloter! På SF Anytime kan du hyra eller köpa de senaste filmerna och serierna. Streama direkt på hemsidan, Smart-TV, via Chromecast till valfri skärm eller ladda ner och titta offline i våra appar för iOS. Du betalar endast för det du vill se. Åsikter från användare är viktigt och vi tycker det är extra kul att du vill vara med och dela dina upplevelser kring vår tjänst. Här är några saker vi hoppas att du kommer uppskatta: 
  • Stort utbud med de senaste flmerna & tv-serierna.
  • Ingen bindningstid.
  • Se både on- och offline.
Anna Levin, Product Manager, SF Anytime
Anna Levin

Product Manager, SF Anytime

Fler tester från SF Anytime

Fler tester