Sök
SF Anytime - Godzilla: King of the Monsters

Resultat

SF Anytime - Godzilla: King of the Monsters

Runt om i norden har testpiloter utvärderat SF Anytime och Godzilla: King of the Monsters. Hela 92% rekommenderar tjänsten för dess smidighet och utbud. Medans andra anser att tjänsten har för tunt utbud och att de föredrar andra tjänster. 

  • 92 % av 533 testpiloter rekommenderar Godzilla hos SF Anytime
  • Produkt Godzilla hos SF Anytime
  • Tillverkare SF Anytime
  • Rekommenderat pris 169 SEK
  • Antal testpiloter 533
  • Antal som ansökt 2 668
  • Testperiod Sep 2019

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget går ut på att köpa (ladda ned och behåll) och streama filmen Godzilla: King of the Monsters, samla familjen till filmmys (eller filmfest) och dela åsikter om filmen och köpfilmsfunktionen. Efter testet utvärderas Godzilla via ett formulär och får en rekommendationsfaktor. 

*Blir du utvald som testpilot kommer du få: 1st köpfilmsvärdekod till filmen Godzilla: King of the Monsters och 2st hyrfilmsvärdekoder efter slutfört uppdrag.

Så tycker testpiloterna om Godzilla hos SF Anytime

Det har varit hemmabio runt om i Norden! 533 testpiloter i Sverige, Norge och Finland har styrt ihop härliga biokvällar i hemmet och har samtidigt utvärderat SF Anytime och Godzilla. Många var positiva till tjänsten och 92% rekommenderar SF Anytime på grund av dess smidighet och breda utbud, men framförallt att filmerna fanns tillgängliga så snabbt efter de funnits på bioduken. 8% håller inte med, och tycker att utbudet är begränsat och föredrar andra streaming tjänster före SF Anytime.

SF Anytime - Godzilla: King of the Monsters image 1 SF Anytime - Godzilla: King of the Monsters image 2 SF Anytime - Godzilla: King of the Monsters image 3

92 % rekommenderar (488 testpiloter)

avatar

Det är toppen med ett brett utbud av filmer och att de finns i tjänsten så tidigt är ett stort plus.

Anders Björkman
avatar

Jag rekommenderar SF anytime för att så fort filmen går på får man härlig bild och ljud utan strul.

Sarah Cromell
avatar

Jag tycker SF är helt fantastiskt och SF Anytime är så otroligt smidigt! En riktig bioupplevelse hemma i soffan.

Nina Patriksdotter

8 % rekommenderar inte (45 testpiloter)

avatar

Jag kommer tyvärr inte att rekommendera SF Anytime eftersom processen för att se en film är krånglig. Att du först behöver en dator och sen titta på den via Chromecast på mobilen. Att kunna köpa direkt i appen, då hade jag övervägt att rekommendera tjänsten.

Rebecca Hansén
avatar

Inget större fel på tjänsten, men den har svårt att konkurrera med alla streamingtjänster med sina priser. Det är för dyrt att betala för två hyrfilmer när du till samma pris kan kolla hur mycket du vill i en månad på tex Netflix.

Teresa Kivelä
avatar

Det var krångligt att navigera sig fram. Vi lyckades inte ladda ner SF-appen på vår Apple-TV. På Ipaden funkade det jättebra däremot. Bra bild - inga problem.

Erika Gelotte

Från sociala medier

Hälsning från SF Anytime

Visste du att SF Anytime har Sveriges största utbud av film och tv-serier? Vi lägger till nya filmer varje vecka, direkt efter att de har visats på bio. Du kan välja mellan att hyra eller köpa och du betalar endast för det du vill se. Åsikter från användare betyder allt och vi tycker det är extra kul att du vill vara med och dela dina upplevelser kring vår tjänst. Här är några saker vi hoppas du kommer uppskatta:

  • Se de senaste filmerna direkt efter de visats på bio
  • Betala endast för det du vill se och slipp abonnemang eller bindningstid
  • Enkel och snabb betalning, med Swish eller kreditkort
Trevlig filmstund!, Hela gänget, SF Anytime
Trevlig filmstund!

Hela gänget, SF Anytime

Fler tester från SF Anytime

Fler tester