Sök
SF Anytime

Resultat

SF Anytime

Se de nyaste filmerna när du vill. Nu har ett gäng filmsugna testpiloter i norden provat SF Anytime via Chromecast med uppdraget att utvärdera tjänsten genom att hyra 3 filmer kostnadsfritt och dela sin bästa filmstund i sociala medier. Kolla in resultatet här och se vad SF Anytime har att bjuda på. 
  • 85 % av 737 testpiloter rekommenderar SF Anytime
  • Produkt SF Anytime
  • Tillverkare SF Studios
  • Rekommenderat pris 149 SEK
  • Antal testpiloter 737
  • Antal som ansökt 4 840
  • Testperiod Juli - oktober 2018

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att utvärdera SF Anytime genom att hyra tre filmer, dela sina upplevelser i sociala kanaler och till sist svara på en utvärderingsenkät. Men framförallt, att ha kul på vägen! Testperioden är 3-4 veckor.

Så tycker testpiloterna om SF Anytime

Under sommaren har filmälskare över hela Norden testat streamingtjänsten SF Anytime via Chromecast. De allra flesta testpiloter tycker att det finns ett bra och brett utbud bland filmer och serier och att tjänsten är enkel att använda. Det uppskattas av många att man kan välja att antingen hyra eller köpa filmen. Man hade dock gärna sett att det fanns bättre sökfunktioner och filter när man väljer filmer och många efterfrågar även att lite nyare filmer skulle finnas tillgängliga för ett premiumpris. Tekniken har strulat för en del då de upplevt att det blir ett lagg med ljudet och att kvaliteten inte känts på topp. Det önskas även en castingfunktion i appen av flertalet testpiloter samt att man vill kunna bläddra igenom utbudet och hyra direkt i appen utan att behöva hyra över webben.

85 % rekommenderar (628 testpiloter)

avatar

Lätt att använda med bra utbud av filmer för hela familjen!

Annika Hansson
avatar

Smidigt sätt att hyra, bra utbud, lätt sida att använda. Önskar man hade kunnat få ha filmerna i 3 dygn istället för 2 dygn. Hade underlättat för oss småbarnsföräldrar.

Evelina Lundgren
avatar

Det var lätt att använda, inga buggar eller problem. De hade också olika prisklasser med både dyrare och billigare alternativ. Ett väldigt enkelt och bekvämt sätt att hyra film.

Jenny Larsson

15 % rekommenderar inte (109 testpiloter)

avatar

Dumt att man hyr filmen via webbsidan och ser filmen via appen. Konkurrensmässigt så gör det att jag hellre väljer och rekommenderar andra tjänster.

Sandra Ekström
avatar

Jag gillar inte kategoriseringen av filmer. Svårnavigerat och en del funktioner är inte enkla. Det var tex väldigt svårt att favoritmarkera filmerna. Jag provade i flera olika webbläsare men det krävdes 20 klick innan det funkade.  jag vill ha fler filmer som inte är mainstream. Film från olika årtionden. Fler genrer, sortera i bokstavsordning mm.

Christian Lindberg
avatar

Inte tillräckligt utvecklad tjänst för att kunna konkurrera med stora konkurrenter som iTunes, eller streamingtjänster som viaplay eller netflix. Dåligt UI och bristande kvalitet på det streamade materialet.

Sebastian Kilde Löfgren

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från SF Studios

På SF Anytime kan du hyra eller köpa de senaste filmerna och serierna. Under testet kommer du att testa tjänsten via Chromecast till valfri skärm. (Det går även att konsumera via andra kanaler men testet avser Chromecast.) Vi kommer att samla dina åsikter om SF Anytime efter testet och tycker det är extra kul om du vill vara med och dela dina upplevelser socialt. Här är några saker vi hoppas att du kommer uppskatta: 

  • Stort utbud med de senaste filmerna & tv-serierna
  • Betala bara för det du vill se
  • Inget abonnemang och ingen bindningstid
Anna Svenson, Product Manager, SF Studios
Anna Svenson

Product Manager, SF Studios

Fler tester från SF Anytime

Fler tester