#getPhaseInfo($URLMapContent.identifier) SF Anytime Aladdin • Resultat • Smartson
Sök
#getPhaseInfo($!{campaign.identifier})
SF Anytime Aladdin

Resultat

SF Anytime Aladdin

  • 92 % av 569 testpiloter rekommenderar SF Anytime Aladdin
#readMoreDefinitions()
    #printAboutItem("$text.get('about.manufacturer')" $campaign.companyName "text") #printAboutItem("$text.get('about.numberOfTestpilots')" $campaign.desiredTestpilots "integer") #printAboutItem("$text.get('about.numberOfApplicants')" $campaign.applicants "integer")
  • Testperiod

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget går ut på att köpa (ladda ned och behåll) och streama filmen Aladdin (2019), samla familjen till filmmys (eller filmfest) och dela åsikter om filmen och köpfilmsfunktionen. Efter testet utvärderas Aladdin via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.


*Blir du utvald som testpilot kommer du få: 1st köpfilmsvärdekod till filmen Aladdin och 2st hyrfilmsvärdekoder efter slutfört uppdrag.

Från sociala medier

Hälsning från SF Anytime

Visste du att SF Anytime har Sveriges största utbud av film och tv-serier? Vi lägger till nya filmer varje vecka, direkt efter att de har visats på bio. Du kan välja mellan att hyra eller köpa och du betalar endast för det du vill se. Åsikter från användare betyder allt och vi tycker det är extra kul att du vill vara med och dela dina upplevelser kring vår tjänst. Här är några saker vi hoppas du kommer uppskatta:

  • Se de senaste filmerna direkt efter de visats på bio
  • Betala endast för det du vill se och slipp abonnemang eller bindningstid.
  • Enkel och snabb betalning, med Swish eller kreditkort.
Trevlig filmstund!, Hela gänget, SF Anytime
Trevlig filmstund!

Hela gänget, SF Anytime

Fler tester från SF Anytime

Fler tester