Sök
SF Anytime 2019

Resultat

SF Anytime 2019

Det blev en filmsommar 2019 med SF Anytime. Nu har testpiloter utvärderat hyrfilm från SF Anytime där 82% väljer att rekommendera tjänsten. Följ och ta del av upplevelser via #smartson #sfanytime

  • 82 % av 2500 testpiloter rekommenderar SF Anytime 2019 SF Anytime 2019
  • Produkt SF Anytime 2019
  • Tillverkare SF Anytime
  • Antal testpiloter 2 500
  • Antal som ansökt 6 299
  • Testperiod Juni - september 2019

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att testa SF Anytime och dela sin bästa filmupplevelse. Utvalda testpiloter fick se 3 hyrfilmer utan kostnad och dela recensioner i sociala kanaler. Efter testet utvärderades produkten via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om SF Anytime 2019

Under sommaren har filmälskare i hela Norden tagit sig an streamingtjänsten SF Anytime. Flertalet av testpiloterna tycker tjänsten är bra, med ett brett utbud av filmer och serier. Dock upplever några testpiloter att det är precis tvärtom - ett för smalt utbud med för gamla filmer. Appen har fungerat för majoriteten av deltagarna, men på vissa håll har det inte fungerat alls, vilket gör att appen känns halvfärdig. De önskar kunna göra allt via appen, istället för att både använda webbsidan och appen. Tekniken har överlag krånglat för en hel del testpiloter, som nämner att filmer har hackar, varit pixligt och att filmen startar om när du pausat för länge. De som väljer att rekommendera SF Anytime uppskattar konceptet med möjligheten att välja mellan att hyra eller köpa film, och får därmed en stor tumme upp av testpiloterna.

SF Anytime 2019 image 1 SF Anytime 2019 image 2 SF Anytime 2019 image 3

82 % rekommenderar (1069 testpiloter)

avatar

Väldigt smidig tjänst, med oerhört bra utbud. Nya filmer blandat med klassiska rullar.

Joakim Merstrand
avatar

Jag tycker att det här är en fantastisk tjänst. Att kunna se alla nya filmer hemma i soffan är toppen. Även ett stort plus när barnen är sjuka.

Janina Andersson
avatar

Det går väldigt smidigt att hyra film. Med några tryck på fjärrkontrollen så kan man börja titta på filmen direkt. Väldigt positivt att så nya filmer finns att välja. Lyxigt att kunna hyra film när man befinner sig i stugan en bit från civilisationen.

Theresa Thuresson

18 % rekommenderar inte (240 testpiloter)

avatar

Jag tycker att det känns som om tjänsten är halvklar. Appen är ett skämt, det fungerade inte att ladda ner filmen, det fungerade inte att kolla via appletv, det fungerade inte att casta via min smart-tv. Att man inte kan göra allt via appen är otroligt dåligt med tanke på konkurrensen, men inte ens kolla utbudet!? Ta bort den helt eller gör rätt!

Ellinore Albertsson
avatar

Det var inte mycket filmer som var intressanta. Lite klent utbud då de flesta har någon streamingstjänst i dagsläget. Det är ibland billigare att köpa/ hyra filmen från cmore eller Viaplay.

Håkan Persson
avatar

Försökte flera ggr att se film, flera gånger var det störningar på sidan och blev hänvisad till att återkomma. Mycket strulig sida, appen är inte färdigutvecklad, även den med störningar. Utbudet var ganska dåligt också.

Jonna Eriksson

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från SF Anytime

Visste du att SF Anytime har Sveriges största utbud av film och tv-serier? Vi lägger till nya filmer varje vecka, direkt efter att de har visats på bio. Du kan välja mellan att hyra eller köpa och du betalar endast för det du vill se. Åsikter från användare betyder allt och vi tycker det är extra kul att du vill vara med och dela dina upplevelser kring vår tjänst. Här är några saker vi hoppas du kommer uppskatta:

  • Se de senaste filmerna direkt efter de visats på bio
  • Betala endast för det du vill se och slipp abonnemang eller bindningstid.
  • Enkel och snabb betalning, med Swish eller kreditkort.
Trevlig filmstund!, Hela gänget, SF Anytime
Trevlig filmstund!

Hela gänget, SF Anytime

Fler tester från SF Anytime

Fler tester