Sök
Sevan Hummus

Resultat

Sevan Hummus

Är du intresserad av smakrik mat från Mellanöstern? Då har du kommit rätt! Vi lät 500 testpiloter utmana smaklökarna med Sevan Hummus och sedan dela med sig av resans upptäckter på sociala medier.

 • 80 % av 492 testpiloter rekommenderar Sevan Hummus
 • Produkt Sevan Hummus
 • Tillverkare Sevan
 • Rekommenderat pris 22 SEK
 • Antal testpiloter 492
 • Antal som ansökt 7 303
 • Testperiod Apr 2015

Testet genomförs av Smartson under mars 2015 utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa, tycka till och dela åsikter via Smartsons blogg och sociala medier samt besvara ett utvärderingsformulär. 

Så tycker testpiloterna om Sevan Hummus

80% väljer efter avslutat test att rekommendera Sevan Hummus till vänner och familj. De som uppskattar produkten lyfter fram att den känns nyttig, är krämig och har en god smak. Ett perfekt tillbehör till både fredagsmyset och grillkvällen. Bland kritiken nämns att den är smaklös, har en besk eftersmak och ett högt pris.

Sevan Hummus image 1 Sevan Hummus image 2 Sevan Hummus image 3

80 % rekommenderar (396 testpiloter)

avatar

Jag rekommenderar Sevan Hummus då jag upplevde den som nyttig men samtidigt krämig. Ett fräscht tillbehör att ha som dipp till grönsaksstavarna på fredagsmyset.

Per-Anders Wikström
avatar

Supergod och jag är så glad att det finns en sådan härlig produkt i min vanliga mataffär. Det är verkligen vardagslyx att få äta så god hummus.

Jenni Elfven
avatar

Jag ger Sevan Hummus ett mycket högt betyg! Mycket god smak och konsistens. Likvärdig med hemgjord hummus vilket är utmärkt.

Jan Wictorin

20 % rekommenderar inte (96 testpiloter)

avatar

Smakade för lite vitlök och kändes lite syntetisk i smaken. Ger en viss bismak efter man ätit.

Ulrica Karlsson
avatar

Den har en utspädd och artificiell smak och en eftersmak som gör att den inte alls smakar som hummus bör göra. Jag rekommenderar att ta någon extra minut på sig och göra en egen hummus med garanterat bättre resultat.

Pedram Effati
avatar

Det smakade inte så mycket alls och konsistensen var som vispad grädde.

Sandee Melin

Hälsning från Sevan

Sevan Hummus

Vad glada vi är för att du vill smaka på det spännande köket från Mellanöstern. Och vilket kök det är! Smakrika kryddor såsom sumac och biryani blandas med fräscha bulgursallader, inlagda grönsaker, granatäppelsirap och dadlar. Huvudrollen i detta kök spelas av hummusen, en len kikärtsröra med sesampasta, olivolja, citron och vitlök. Nyttig så det förslår och sagolikt god. Och det bästa av allt med hummusen är att den passar till så mycket. Den är nyttigare än bearnaise, roligare än keso och piggare än brunsås. Vi är övertygade om att hummusen har en lysande framtid på de svenska matborden, håller du med?

Vill du ha inspiration så missa inte alla goda recept här.

 • Gott och färdigt att servera
 • Proteinrikt och fettsnålt tillbehör
 • Passar fredagsmyset och mezebordet likväl som till vardags
 • Gluten- och laktosfri
Julia Kronlund, Business Manager, Sevan
Julia Kronlund

Business Manager, Sevan