Sök
Santa Maria Asia

Resultat

Santa Maria Asia

Är du sugen på en smakresa till Asien? Här kan du ta del av vad 3000 matglada testpiloter tycker om Santa Maria Asian Wok Soy & Sweet Chili och Santa Maria Asian Spices Paneng Red Curry. Testpiloterna har provat båda produkterna och utvärderat smak och tillagning. Efter avslutat test fick bägge en rekommendation på över 90 procent.

Från sociala medier

Hälsning från Santa Maria

Hetta upp en panna, lägg i färska grönsaker och smaksätt. Kan det vara så enkelt? Ja, med Santa Marias produkter lagar du de flesta asiatiska rätter snabbt och lätt. Hur du ska få fram smakerna är heller ingen konst. Våra välbalanserade kryddor och såser lockar fram precis det som gör Pad Thai, Paneng eller Bulgogi så magiskt gott. Du slipper smaka av med fisksås, ljus soja och ostronsås. Koncentrera dig på det roliga istället; middagen. I detta test fokuserar vi på två smaker:

Asian Wok Soy & Sweet Chili
Att kombinera soja och sweet chili är ett lätt och vanligt sätt att få till den asiatiska smaken när man wokar. Woka till exempel kyckling och dina favoritgrönsaker och häll på Asian Wok Soy & Sweet Chili. 

Asian Spices Paneng Red Curry
Paneng är en av de mest välkända och älskade thailändska maträtterna. Blanda kokosmjölk, kyckling och valfria grönsaker med kryddblandningen. Njut av en thailändsk klassiker!

  • Gott
  • Snabbt
  • Fräscht
 Jenny Reithner, Marketing Manager, Santa Maria
Jenny Reithner

Marketing Manager, Santa Maria