Sök
The Freestyle 2nd Gen

Resultat

The Freestyle 2nd Gen

Vill du testa en ny storbildsupplevelse var som helst, när som helst? Samsung The Freestyle är en portabel självjusterande full hd-projektor med inbyggda högtalare och smart TV-funktioner. Av 90 testpiloter i Norden som har testat projektorn under hösten 2023 skulle hela 98% rekommendera den till en vän. 

 • 98 % av 90 testpiloter rekommenderar Samsung The Freestyle Samsung The Freestyle
 • Produkt Samsung The Freestyle
 • Tillverkare Samsung Norden
 • Rekommenderat pris 9 999 SEK
 • Pris för testpiloter 5 000 SEK
 • Antal testpiloter 90
 • Antal som ansökt 1 788
 • Testperiod augusti 2023

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av Samsung Norden där testpiloterna fick köpa produkten till reducerat pris. Uppdraget var att utvärdera och dela upplevelser via Smartson och Samsung.

Så tycker testpiloterna om Samsung The Freestyle

Majoriteten av recensenterna rekommenderar Samsung The Freestyle Gen2 efter avslutat test till sina vänner. De lyfter fram dess smidighet, portabilitet och förmågan att skapa en bioupplevelse på olika platser utan krångel. Många lovordar dess användarvänlighet och smarta funktioner som gör den till ett utmärkt alternativ till en traditionell TV. Bland förbättringspunkterna nämns att batteriet som är tillval hade gärna fått följa med som standard för ännu mer portabilitet. Någon hade gärna sett förändringar i fjärrkontrollen och högre ljusstyrka skulle förbättra användningen i ljusare miljöer. Överlag är testarna mycket imponerade av andra generationens Samsung The Freestyle.

Freestyle outdoor Freestyle elephant Freestyle elephant 2

98 % rekommenderar (88 testpiloter)

avatar
Jag rekommenderar produkten eftersom den gör det enkelt att få en skön bioupplevelse med stor bild på valfri plats utan krångel.
Nicklas Lindén
avatar
Liten och smart. Mycket lätt att konfigurera och att använda. Otroligt bra bildkvalitet. Kan användas både inomhus och utomhus.
Christoffer Ziefelt
avatar
Jag har länge letat efter en projektor där du snabbt kan skapa en biokänsla i sovrummet. The Freestyle erbjuder dig just det utan att behöva bygga en hemmabio. Suverän kvalité på både ljud och bild. Funkar mot alla bakgrunder och projektor kalibrerar sig snabbt och enkelt. Bra med appar och mjukvaran är enkel att navigera i. Fantastisk produkt
Max Grundström

2 % rekommenderar inte (2 testpiloter)

avatar
Den känns lite ljussvag och kan bli svår att använda i rum som inte är helt mörka. Priset motsvarar inte förväntningar, inte ens med rabatterat pris, även om det inbyggda ljudet ibland kan ge lite mer att önska.
Alexander Waern
avatar
Om man ska lägga pengar på en projektor, skaffa då en som har 4K-upplösning, HDR mm.
Gaute Alsater

Hälsning från Samsung Norden

Samsung The Freestyle

Låt oss presentera Samsung The Freestyle (2023). Njut av filmer, underhållning och appar på den stora skärmen med Samsungs smarta projektor. Ta med den på semestern, till skidstugan eller din bästa väns lägenhet för en filmupplevelse upp till 100”, var du än vill. Har du dessutom en extra The Freestyle kan du kombinera båda två för en ännu större filmupplevelse, upp till 160”

 • Ditt favoritinnehåll – precis där du vill ha det. Se på film från sängen, projicera en matlagningsvideo på köksväggen eller ta med Smart TV-upplevelsen till kalaset eller på resan. The Freestyles kompakta runda design låter dig projicera film och underhållning mot de flesta plana ytor, för storbildsunderhållning på fler platser än någonsin.
 • Omedelbar uppstart - Glöm att spendera minuter på att försöka få fram rätt bild. Med automatiskt fokus optimerar den bilden på bara en sekund.
 • Smart TV-upplevelse - Koppla upp The Freestyle till WiFi och få tillgång till alla dina appar och streamingtjänster direkt från projektorn.


Ditt Smart Start erbjudande Samsung Sverige

Med en Smart-TV från Samsung är mängder av underhållning bara ett knapptryck bort. Streama utvalda spel, serier och film från premiumtjänster som ingår under första tiden med din nya Samsung TV.

Fler tester från Samsung Norden

Fler tester