Sök
Samsung SUHD TV

Resultat

Samsung SUHD TV

Redo att ta tv-tittandet till nya höjder? Vi lät totalt 15 testpiloter hårdtesta Samsung SUHD TV och dela med sig av sina upplevelser. Motsvarade den testpiloternas förväntningar? Nu kan du ta del av deras omdömen!

  • 93 % av 15 testpiloter rekommenderar Samsung SUHD TV JS9005
  • Produkt Samsung SUHD TV
  • Tillverkare Samsung
  • Antal testpiloter 15
  • Antal som ansökt 11 690
  • Testperiod Jun - jul 2015

Uppdraget som testpilot för Samsung SUHD TV är att testa, tycka till och dela sina upplevelser via Smartsons blogg, sociala medier samt besvara ett utvärderingsformulär. Under testet får testpiloterna uppdrag för att kunna bedöma de olika funktionerna. Efter testet får alla som deltar möjlighet att köpa produkten till reducerat pris (30 % av rek. cirkapris).

Så tycker testpiloterna om JS9005

Testpiloterna är överlag väldigt nöjda med Samsung SUHD TV. Efter testperioden väljer samtliga testpiloter utom en att rekommendera produkten, vilket ger ett crowdscore på hela 93 procent. Det som imponerat mest på testpiloterna är den skarpa bildkvaliteten, SMART-funktionerna, den snygga designen och användarvänligheten. Den som inte rekommenderar nämner att priset är för högt och att ljudkvaliteten inte är den bästa.

Samsung SUHD TV image 1 Samsung SUHD TV image 2 Samsung SUHD TV image 3

93 % rekommenderar (14 testpiloter)

avatar

En tv utöver det vanliga, designen är grym och den känns som en möbel i rummet. Bildkvaliteten är det absolut bästa jag någonsin upplevt. Den är enkel att navigera och ett stort plus är den nätta fjärrkontrollen som används till alla enheter. Det är lätt att synka med telefon vilket gör att du kan se bilder och övriga filer på en stor skärm, en SUPER TV!

Thomas Fankl
avatar

Samsung SUHD TV är ett komplett underhållningsmonster med total bild- och ljudupplevelse! Dessutom tycker min fru att det är en grymt snygg möbel.

Michael Björkman
avatar

Samsung SUHD TV har en otrolig bildkvalitetet, färgerna och svärtan, är toppen. Bilden känns skarp på allt vi har tittat på och vi har ändå mest sett på vanlig digital TV och inte på HD. Färgerna känns klarare och man upplever ett verkligt djup i bilden. Samsung SUHD TV är användarvänlig. Vi uppsakttade att det på soundbaren står vilken volym som används.

Åsa Isaksson

7 % rekommenderar inte (1 testpiloter)

avatar

Samsung SUHD TV är fantastiskt bra men i dagsläget är den inte tillräckligt prisvärd. När den sjunkit ett par tusen i pris så är det helt klart en TV värd min rekommendation.

Henrik Burheim

Från sociala medier

Hälsning från Samsung

Nu introducerar vi vår bästa TV hittills. Nya S-serien erbjuder nästa generations bildkvalitet med avancerad nanokristall-teknik: mångdubbelt fler färger, djupare svärta och mer ljusstyrka*. Dessutom en mycket smidigare Smart TV-upplevelse som du måste prova. Allt i en tunn välvd design med matt metallfinish.

*Jämfört med 2014 års toppmodell av Samsung UHD TV

  • Nästa generations bildkvalitet med avancerad nanokristallteknik och en helt ny skärmpanel ger mångdubbelt fler färger, djupare svärta och mer ljusstyrka.
  • Välvd skärm skapar en mäktig bildupplevelse. Ultra HD 4K ger bättre detaljrikedom och fyra gånger högre upplösning än full HD.
  • Ny följsam Smart TV med trådlös tillgång till streamingtjänster, dina mobilfoton, webbsidor och mycket mer.

Klas Söderström, Product Manager TV, Samsung
Klas Söderström

Product Manager TV, Samsung