Sök
Samsung QuickDrive™

Resultat

Samsung QuickDrive

Drömmer du om en tvättmaskin som gör jobbet på halva* tiden? Nu har 10 personer i Sverige och Norge testat och köpt Samsung QuickDrive™ (tvättmaskin och matchande torktumlare) till unikt reducerat pris. Med ny teknik ska dessa minska tvättiden med hälften* utan att kompromissa med resultatet*, och via en app kan användaren styra och övervaka tvätten via sin smartphone. Både tvättmaskin och torktumlaren har blivit uppskattade hemma hos testpiloterna - ta del av vad de tyckte här!
 • Samsung QuickDrive™ Tvättmaskin 100 % av 10 testpiloter rekommenderar Samsung QuickDrive™ Tvättmaskin
  Tvättmaskin
 • Samsung QuickDrive™ Torktumlare 90 % av 10 testpiloter rekommenderar Samsung QuickDrive™ Torktumlare
  Torktumlare
 • Produkt Samsung QuickDrive™
 • Tillverkare Samsung
 • Antal testpiloter 10
 • Antal som ansökt 324
 • Testperiod Apr - jun 2018

Tvättmaskin

 • Antal testpiloter 10

Torktumlare

 • Antal testpiloter 10

Testet har genomförs av Smartson. Uppdraget har varit att köpa maskinerna via samsung.se som levererats hem till dörren och installerats kostnadsfritt av Samsung. De som deltagit har sedan testat maskinerna, recenserat på utvalda sajter och delat sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg samt i sociala kanaler. Efter testet utvärderades maskinerna via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Tvättmaskin

Både Samsung QuickDrive™ tvättmaskin med matchande torktumlare uppskattas och rekommenderas av testpiloterna. "Tvättar lika rent på hälften av tiden" kommunicerar Samsung kring maskinerna och detta utlovande har infriats av testpiloterna som säger att maskinerna är snabba och, trots att tvättmaskinen rymmer så mycket som 10 kg, blir även tvätten ren. Navigationen är enkel att förstå, appen Samsung Q-rator förenklar vardagen samt enkelheten med AddWash™ (extra lucka för när du behöver kasta in kläder efter att tvättmaskinen har gått igång) gör att maskinerna får höga betyg! Det är en testpilot som väljer att inte rekommendera torktumlaren, på grund av att hen inte upplever att tvätten blir helt torr efter körning. Summerat blir det två tummar upp för Samsung QuickDrive™!

Samsung QuickDrive image 1 Samsung QuickDrive image 2 Samsung QuickDrive image 3

100 % rekommenderar (10 testpiloter)

avatar

En grymt bra maskin med fantastisk kapacitet. Rymmer hela 10 kg och är riktigt snabb. Detta innebär att vi lägger betydligt mindre tid i tvättstugan än vad vi gjort tidigare. Tack för det Samsung :)
Jag gillar funktionen med autodoseringen och touchdisplayen. Även möjligheten att styra via app funkar bra.

Petra Widen Lindh
avatar

Tycker tvättmaskinen är "top notch". Den har allt man behöver, känns som att Samsung verkligen tänkt på oss barnfamiljer. Dels att den tar 10 kg kläder, att den har en extra lucka för tillfällen då man missat att lägga in något efter att man startat programmet. Men ett plus är ju såklart det grymma tvättresultatet. Den är smidig och lätt att förstå för den "icke" tekniska personen (syftar på mig själv) men även för tekniknörden som gillar att ha sina teknikprylar, kopplade till sin telefon..

Jacqueline Fuentes Delgadillo
avatar

Den är mycket bra och har bra funktioner. Gillar att den är uppkopplad till mobilen, tyst samt tar 10kg.

Fredrik Lindvall

Från sociala medier

Hälsning från Samsung

Kul att du är intresserad av våra nyheter! Idén med QuickDrive™ tvättmaskin är att du ska spendera mindre tid med att tvätta eftersom det blir lika rent på halva* tiden. Samsung QuickDrive™ tvättmaskin har en ny tvätteknik som minskar tvättiden med hälften*, utan att kompromissa med tvättresultatet*. Hemligheten är effektivare tvätt- och sköljmetoder samt en nydesignad trumma som reducerar centrifugeringstiden. Torktumlaren är också snabb och med programmet Super Speed torkar du 3 kg tvätt på endast 81 minuter. Torktumlaren har dessutom funktionen AirWash som genom varm luft tar bort otrevliga dofter utan att tillsätta varken vatten, tvättmedel eller andra kemikalier. 

Fördelar med QuickDrive™ tvättmaskin

 • Lika rent på halva* tiden med ny tvättteknik
 • Kan kopplas upp mot wifi med en app som gör tvättupplevelsen ännu mer skräddarsydd
 • Utmärkt tvättresultat med Auto Optimal Wash 
 • ecobubble™-tekniken gör tvätten ren även i lägre temperaturer
 • Funktionen AddWash som gör att du kan lägga in plagg under pågående tvätt

*Testad på Samsung WW8800M jämfört med WW8500K. Sparar upp till 50% tid med bomullsprogrammet (40 ℃, halvfull) med tvättresultat inom ± 2% baserat på Intertek data. Tvättiden kan variera beroende på vattentillförsel och vikt/typ av tvätt.

Mathias Johansson, Nordic Training & Communication Manager HA, Samsung
Mathias Johansson

Nordic Training & Communication Manager HA, Samsung