Sök
Samsung QuickDrive™

Resultat

Samsung QuickDrive

Drömmer du om en tvättmaskin som gör jobbet på halva* tiden? Nu har 10 personer i Sverige och Norge testat och köpt Samsung QuickDrive™ (tvättmaskin och matchande torktumlare) till unikt reducerat pris. Med ny teknik ska dessa minska tvättiden med hälften* utan att kompromissa med resultatet*, och via en app kan användaren styra och övervaka tvätten via sin smartphone. Både tvättmaskin och torktumlaren har blivit uppskattade hemma hos testpiloterna - ta del av vad de tyckte här!
 • Samsung QuickDrive™ Tvättmaskin 100% av 10 testpiloter rekommenderar Samsung QuickDrive™ Tvättmaskin
  Tvättmaskin
 • Samsung QuickDrive™ Torktumlare 90% av 10 testpiloter rekommenderar Samsung QuickDrive™ Torktumlare
  Torktumlare

Från sociala medier

Hälsning från Samsung

Kul att du är intresserad av våra nyheter! Idén med QuickDrive™ tvättmaskin är att du ska spendera mindre tid med att tvätta eftersom det blir lika rent på halva* tiden. Samsung QuickDrive™ tvättmaskin har en ny tvätteknik som minskar tvättiden med hälften*, utan att kompromissa med tvättresultatet*. Hemligheten är effektivare tvätt- och sköljmetoder samt en nydesignad trumma som reducerar centrifugeringstiden. Torktumlaren är också snabb och med programmet Super Speed torkar du 3 kg tvätt på endast 81 minuter. Torktumlaren har dessutom funktionen AirWash som genom varm luft tar bort otrevliga dofter utan att tillsätta varken vatten, tvättmedel eller andra kemikalier. 

Fördelar med QuickDrive™ tvättmaskin

 • Lika rent på halva* tiden med ny tvättteknik
 • Kan kopplas upp mot wifi med en app som gör tvättupplevelsen ännu mer skräddarsydd
 • Utmärkt tvättresultat med Auto Optimal Wash 
 • ecobubble™-tekniken gör tvätten ren även i lägre temperaturer
 • Funktionen AddWash som gör att du kan lägga in plagg under pågående tvätt

*Testad på Samsung WW8800M jämfört med WW8500K. Sparar upp till 50% tid med bomullsprogrammet (40 ℃, halvfull) med tvättresultat inom ± 2% baserat på Intertek data. Tvättiden kan variera beroende på vattentillförsel och vikt/typ av tvätt.

Mathias Johansson, Nordic Training & Communication Manager HA, Samsung
Mathias Johansson

Nordic Training & Communication Manager HA, Samsung