Sök
Samsung Jet Bot

Resultat

Samsung Jet Bot

Med robotdammsugaren Samsung Jet Bot har du via SmartThings-appen i din telefon full kontroll på hemmets städning även när du inte är där. Ställ in fokusområden, no-go-zoner och följ din robot i realtid. 61 testpiloter i Sverige, Norge, Danmark och Finland har utvärderat robotdammsugaren, här kan du ta del av deras testresultat.

  • 93 % av 61 testpiloter rekommenderar Samsung Jet Bot
  • Produkt Samsung Jet Bot
  • Tillverkare Samsung
  • Antal testpiloter 61
  • Antal som ansökt 1 571
  • Testperiod januari 2022

Rekommenderat cirkapris 5 490 SEK. Pris för testpiloter 2 745 SEK (50% rabatt på utvald Jet Bot). 

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av Samsung där testpiloterna fick köpa utvald Samsung Jet Bot till reducerat pris. Uppdraget var att utvärdera och dela upplevelser via Smartson, Samsung samt utvalda recensionssajter.

Så tycker testpiloterna om Samsung Jet Bot

Efter avslutat test skulle 93 % rekommendera Samsung Jet Bot till en vän. Man uppskattar den enkla installationen, att man kan välja zoner i huset samt styra den med telefonen. Många nämner också att den är effektiv mot hund- och katthår. Ljudnivån märks, men är inte störande dock nämner några att dammsugaren har problem med vissa trösklar samt sladdar som ligger på golvet. Några testpiloter hade även problem att få appen att fungera.

Samsung Jet Bot 3 Samsung Jet Bot 2

93 % rekommenderar (57 testpiloter)

avatar
En smidig produkt som håller vad den lovar, extra bra att man i appen kan ställa in vart den ska dammsuga efter varje gång. Enkelt att tömma
Heidi Aho Mathiesen
avatar
Klarar av katthår/damm utan att det fastnar undertill vilket gör att jag befinner rekommenderar den till andra. Speciellt till personer med husdjur.
Sandra Törnqvist
avatar
Min första robotdammsugare har presterat över förväntan! Användarvänlig, smidig och smart. Tystgående och dammsuger bättre än min vanliga dammsugare. Ingen krånglig installation, behövde bara laddas enligt instruktion. Klarar högre mattor, mindre trösklar och tar sig smidigt mellan stolsben under köksbordet. Är så nöjd!
Sofia Pulkkinen

7 % rekommenderar inte (4 testpiloter)

avatar
Jag fick inte dammsugaren att ansluta till det trådlösa nätverket, så jag kunde inte komma åt den via appen. Jag bytte till och med min wifi-router, men samma problem kvarstod. Om appen bara fungerade skulle detta vara bra, i dagsläget kan jag dock inte rekommendera produkten.
Lauri Heiskanen
avatar
Dammsög inte rent de första gångerna, jag fick köra flera gånger innan blev rent. Nu när jag kör varje till varannan dag blir det bra, tar bra i hörnen, utmed lister och kanter. Fungerar för det mesta att köra även på löst liggande trasmattor. Skulle höra mig för med andra som har robotdammsugare och jämföra innan köp av denna.
Katarina Thunberg
avatar
Kan ej ta sig in till badrum med 20 mm tröskel, dåligt sugläge för känsliga mattor,
Emil Norberg

Hälsning från Samsung

Samsung Jet Bot Image

Vad roligt att ni vill testa Samsung Jet robotdammsugare. Teknik ska göra allas liv bättre, enklare och roligare. Därför ligger Samsung i framkant med innovativa produkter som är smarta och mer bekväma, tidsparande och trygga.

  • LiDAR Sensor – städar ditt hem mer effektivt och grundligt eftersom den beräknar plats korrekt och oprimerar väg.
  • Live Cleaning Report - uppdaterad Wi-Fi-kontroll övervakar Jet Bot när som helst och var som helst
  • Digital Inverter Motor - avancerad teknologi rengör alla golv effektivt
Rikard Fornbäck, Training and Communication Specialist, Samsung
Rikard Fornbäck

Training and Communication Specialist, Samsung

Fler tester från Samsung

Fler tester