Sök
Samsung 98” Q80C QLED 4K Smart TV (2023)

Resultat

Samsung 98" Q80C QLED 4K Smart TV

Söker du också en förhöjd TV-upplevelse? Under sommaren 2023 bjöd vi in10 testpiloter i Sverige att noggrant utvärdera Samsung 98" Q80C 4K QLED Smart TV. Som en del av uppdraget ingick professionell installation i deras hem och en soundbar. Deras uppdrag var att utvärdera TV:n med extra fokus på bildkvalitet, funktioner, design och användarvänlighet. Efter avslutad testperiod valde samtliga deltagare att rekommendera produkten till en vän.

 • 100 % av 10 testpiloter rekommenderar Samsung 98
 • Produkt Samsung 98" Q80C QLED 4K Smart TV (2023)
 • Tillverkare Samsung Sverige
 • Rekommenderat pris 79 990 SEK
 • Pris för testpiloter 39 900 SEK
 • Antal testpiloter 10
 • Antal som ansökt 268
 • Testperiod juni 2023

I testpilotspriset ingick Samsung 98” Q80C QLED 4K Smart TV och för de 10 första testpiloterna även soundbar samt installation i hemmet. Testpiloterna skulle bidra aktivt under testperioden genom att köpa produkten till ett reducerat pris, vara tillgänglig vid leverans, installation och recensera via angivna kanaler. 

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av Samsung Sverige där testpiloterna fick köpa produkten till reducerat pris. Uppdraget var att utvärdera och dela upplevelser via Smartson, Samsung samt andra recensionssidor.

Så tycker testpiloterna om Samsung 98" Q80C QLED 4K Smart TV (2023)

Testpiloternas syn på Samsung 98" Q80C QLED 4K Smart TV (2023) TQ98Q80CATXXC är positiv. TV:ns imponerande storlek och bildkvalitet skapar en imponerande hemmabio-upplevelse. De smarta funktionerna och användargränssnittet är användarvänliga och får uppskattning. Efter testperioden rekommenderar samtliga testpiloter TV:n. Bland förbättringspunkterna märks att vissa testpiloter efterlyser en separat ONE-connect box för enklare anslutningar, det kan vara svårt att ansluta fler kablar när TV:n är monterad på väggen. Dessutom önskas att fjärrkontrollens plastiga och lätta design får en uppdatering till nästa version. 

Samsung 98 Samsung 98

100 % rekommenderar (10 testpiloter)

avatar
Väldigt häftigt med så stor bild hemma, otroligt bra att spela på. Värt att överväga om du söker en imponerande tittarupplevelse.
Cenny Fransson
avatar
Bortsett från bild och ljud i toppklass så är de enkla och smarta funktionerna lätta att använda och fungerar!
Jack Spira
avatar
Det är en fantastisk TV. Att få den bilden på så kort avstånd ger första gången en biokänsla av en TV. Det finns bara gott att säga om bilden. Det enda negativa jag hittade var fjärrkontrollen ("billig i plast") och avsaknad av one connect. I övrigt så kommer den bli nya samlingspunkten i huset.
Klas Dalberg

Från sociala medier

Hälsning från Samsung Sverige

Vad roligt att du är intresserad av att testa Samsung 98" Q80C 4K QLED Smart TV. Med en slimmad form smälter den vackert in i omgivningen och ger en extraordinär tittarupplevelse. Quantum Dot-teknologin med Neural Quantum Processor 4K och 100% Color Volume skapar otroliga bilder som vidare är förbättrade av Direct Full Array och Real Depth Enhancer för att ge en bättre kontrast, ljusstyrka och djup. Med Dolby Atmos kan du uppslukas av surroundljudet medan Smart Hub erbjuder en värld av underhållning. Mått 218x125x4,84 cm. Vikt med stativ 65,8 kg. Vikt utan stativ 56,3 kg.

 • Supertunn design
 • Slimmad profil som smidigt smälter in
 • Smart Hub - Allt favoritinnehåll samlat


Ditt Smart Start erbjudande Samsung Sverige

Med en Smart-TV från Samsung är mängder av underhållning bara ett knapptryck bort. Streama utvalda spel, serier och film från premiumtjänster som ingår under första tiden med din nya Samsung TV.

Glöm inte att lösa in dina erbjudanden och ta din Samsung Smart-TV till nästa nivå. 

Fler tester från Samsung

Fler tester