Sök
Samsung 2018 QLED TV

Resultat

Samsung 2018 QLED TV

Vill du bli hänförd av mer än bra bild och ljud? Samsung har nu presenterat den helt nya QLED TV Q9 på 65 tum. Med hjälp av teknologin kan du få din TV att smälta in i vardagsrummet med valfri bakgrund vare sig det är natur, väder eller tid - du väljer! 40 personer i Norden har fått testa denna TV-nyhet, och recensera samt dela sina upplevelser här.

Från sociala medier

Hälsning från Samsung

Samsung 2018 QLED TV
Att samlas kring en liten skärm med dålig bildkvalitet och sladdtrassel är ett minne blott. Samsung QLED TV låter dig bli ett med din underhållning. Med djup svärta, briljanta färger och stora skärmar kan du njuta av en verklighetstrogen bildkvalitet oavsett ljuset i rummet eller avståndet till TV:n. Njut av mer än bara en TV. 
  • Slipp den svarta skärmen - tackvare Ambient Mode kan du trolla bort den stora svarta skärmen när du inte tittar på TV. Låt TV-skärmen berika ditt hem med vacker visuellt innehåll eller håll dig uppdaterad med aktuellt väder.
  • En kabel är allt du behöver – med One Invisible Connection förvandlas sladdtrasslet till en stilren installation. Den transparenta kabeln smälter in med väggen och är det enda som krävs för både ström och anslutning av externa enheter. 
  • Oavsett tid på dygnet – med nya Samsung QLED TV behöver du inte längre besväras av för mycket solljus eller att det är för mörkt i rummet. Med djupare svärta förhöjs varje detalj i bilden så att inte ljuset i rummet styr din TV-upplevelse. 
Magnus Nilsson, Teknisk produktchef, Samsung
Magnus Nilsson

Teknisk produktchef, Samsung