Sök
Samsung 2018 QLED TV

Resultat

Samsung 2018 QLED TV

Vill du bli hänförd av mer än bra bild och ljud? Samsung har nu presenterat den helt nya QLED TV Q9 på 65 tum. Med hjälp av teknologin kan du få din TV att smälta in i vardagsrummet med valfri bakgrund vare sig det är natur, väder eller tid - du väljer! 40 personer i Norden har fått testa denna TV-nyhet, och recensera samt dela sina upplevelser här.
 • 93 % av 30 testpiloter rekommenderar Samsung 2018 QLED TV
 • Produkt Samsung 2018 QLED TV
 • Tillverkare Samsung
 • Rekommenderat pris 39 990 SEK
 • Pris för testpiloter 23 994 SEK
 • Antal testpiloter 30
 • Antal som ansökt 1 248
 • Testperiod Apr - sep 2018

Testet har genomförts av Smartson på uppdrag av Samsung. Uppdraget har varit att testa produkten och dela sina upplevelser i sociala kanaler och skriva recensioner på utvalda sajter. Efter testet utvärderades produkten via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor. 

Så tycker testpiloterna om Samsung 2018 QLED TV

Samsungs nyhet har fått stående ovationer från testpiloterna. Användbara finesser och innovativa funktioner har gett en ny TV-upplevelse. Ljudet får mer än godkänt, men testpiloterna menar att den största wow-känsla kommer från TV-apparatens höga bildkvalitet då färger, svärta, skärpa och ljus upplevs som fantastisk bra. Även funktionen Ambient Mode är uppskattad och får TV:n att se ut som en tavla när den är avstängd. De som inte rekommenderar Samsung QLED 2018 upplever att produktens funktioner inte lever upp till förväntningar, i förhållande till prislappen. Majoriteten av testpiloterna är dock överens om att detta är en enkel och lättmanövrerad TV-apparat – från installation till användning.

Samsung 2018 QLED TV image 1 Samsung 2018 QLED TV image 2 Samsung 2018 QLED TV image 3

93 % rekommenderar (28 testpiloter)

avatar

Vill man ha en TV som är bättre än andra så är det denna även om den inte är perfekt på alla områden. Bildkvalitet är bra och ljudet är det bästa jag hört från en tv. Finesser finns det gott om så det räcker till alla.

Rolf Andtbacka
avatar

En enkel TV från installation till användning! Oavsett ljusförhållande så har jag alltid perfekt bild. Bra TV högtalare för att vara en platt-TV. Fungerar utan problem ihop med SONOS surround system. Bara en sladd till TV:n. Har många inkopplingsmöjligheter för "maskinerna" jag har. Med No-gap Wallmount så sticker den ut minimalt från väggen.

Fredrik Waller
avatar

Fantastisk bild! Fungerar superbra att se mörka filmer trots att det är ljust ute. Fönster och lampor reflekteras inte och svärtan och färgerna är väldigt fina. Snygg design och med ambient mode ser tv.n mer ut som en jättestor tavla.

Anna Ahlgren Sandström

7 % rekommenderar inte (2 testpiloter)

avatar

Funktionerna som ska rättfärdiga det högre priset fungerar tyvärr för dåligt.

Magnus Ericsson

Från sociala medier

Hälsning från Samsung

Samsung 2018 QLED TV
Att samlas kring en liten skärm med dålig bildkvalitet och sladdtrassel är ett minne blott. Samsung QLED TV låter dig bli ett med din underhållning. Med djup svärta, briljanta färger och stora skärmar kan du njuta av en verklighetstrogen bildkvalitet oavsett ljuset i rummet eller avståndet till TV:n. Njut av mer än bara en TV. 
 • Slipp den svarta skärmen - tackvare Ambient Mode kan du trolla bort den stora svarta skärmen när du inte tittar på TV. Låt TV-skärmen berika ditt hem med vacker visuellt innehåll eller håll dig uppdaterad med aktuellt väder.
 • En kabel är allt du behöver – med One Invisible Connection förvandlas sladdtrasslet till en stilren installation. Den transparenta kabeln smälter in med väggen och är det enda som krävs för både ström och anslutning av externa enheter. 
 • Oavsett tid på dygnet – med nya Samsung QLED TV behöver du inte längre besväras av för mycket solljus eller att det är för mörkt i rummet. Med djupare svärta förhöjs varje detalj i bilden så att inte ljuset i rummet styr din TV-upplevelse. 
Magnus Nilsson, Teknisk produktchef, Samsung
Magnus Nilsson

Teknisk produktchef, Samsung