Sök
Salakis salladsost

Resultat

Salakis salladsost

Nu har matnyfikna sommarfirare fått chansen att testa Salakis salladsost. Vi har fått följa deras midsommarfirande och andra kalas när de tyckt till om ostens krämighet, medelhavssmak och hur denna salladsost harmoniserat med sina tillbehör. #smartson #salakis

  • 93 % av 972 testpiloter rekommenderar Salakis salladsost
  • Produkt Salakis salladsost
  • Tillverkare Lactalis
  • Rekommenderat pris 22 SEK
  • Antal testpiloter 972
  • Antal som ansökt 9 317
  • Testperiod Juni - juli 2016

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om Salakis salladsost

Testpiloterna har visat prov på en mångsidig användning av salladsosten som använts både på pizza, i sallader och hamburgerdressing. Den får mycket uppskattning för sin krämighet och goda smak. Flera ser den som ett utmärkt och lite mer balanserat alternativ till fetaosten. Andra plus är att osten bjuder på en bra konsistens och lagom sälta. Men smaken är bekant som baken. En del av testpiloterna tyckte den var för salt och andra upplevde den som för neutral i smaken. Totalt sett är det dock en tydlig rekommendation som ges från testpiloterna.

Salakis salladsost image 1 Salakis salladsost image 2 Salakis salladsost image 3

93 % rekommenderar (908 testpiloter)

avatar

Prisvärd, krämigt god och perfekt sälta. Kan tycka att t.ex fetaost kan ta över en hel sallad och smaken blir till slut för mycket men denna salladsost var perfekt! Kommer köpa den igen!

Isabelle Hultin
avatar

Smakrik, syrlig och trevlig konsistens därför rekommenderar jag varmt denna mumsiga ost i sommarsalladen.

Linda Filmberg
avatar

Krämig och god! Och till ett bra pris såg jag, jag kommer definitivit att köpa produkten framöver!

Sandra Näslund

7 % rekommenderar inte (64 testpiloter)

avatar

Jag tycker att osten var för salt. Vi använde den i en sallad. Jag hade velat ha en starkare fårostsmak. Den smakade mest salt.

Hanna Olander
avatar

Väljer att inte rekommendera osten då den är en salladsost och inte fetaost. Hade gärna sett att den var ekologisk och dessutom hade mer sälta.

Karolina Hagman
avatar

Tyckte den var lite för klen i smaken, den försvann väldigt lätt i salladen utan att göra något nämnvärt avtryck. Då finns det bättre alternativ på marknaden.

Malin Bergqvist

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Lactalis

Salakis salladsost

Känner du till Salakis salladsost? Gjord på 100% fårmjölk för en äkta medelhavssmak. Vi anser att Salakis är en krämigare och mer smakrik salladsost – upplev skillnaden med oss. Vi är nyfikna på vad du kommer att tycka om denna somriga nyhet.

  • Salladsost gjord på fårmjölk för en äkta medelhavssmak
  • Fårmjölken ger en mycket hög kvalitet
  • En unik krämig konsistens
Ane Cathrine Schmidt, Brand Manager, Lactalis
Ane Cathrine Schmidt

Brand Manager, Lactalis